GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραλίγο να πιάσουν τον Αμπντεσλάμ στην έφοδο στις Βρυξέλλες

Το γραφείο του βέλγου ομοσπονδιακού εισαγγελέα επιβεβαίωσε σήμερα πως η αστυνομία βρήκε δακτυλικά αποτυπώματα του Σάλαχ Αμπντεσλάμ, κ...


Το γραφείο του βέλγου ομοσπονδιακού εισαγγελέα επιβεβαίωσε σήμερα πως η αστυνομία βρήκε δακτυλικά αποτυπώματα του Σάλαχ Αμπντεσλάμ, κύριου υπόπτου για τις επιθέσεις ισλαμιστών στο Παρίσι τον Νοέμβριο, στη διάρκεια μιας εφόδου σε διαμέρισμα στις Βρυξέλλες αυτή την εβδομάδα.

Η εισαγγελία ανέφερε πως η έρευνα συνεχίζεται και δεν θα δώσει άλλες πληροφορίες ώστε να μην θέσει σε κίνδυνο την επιτυχία της επιχείρησης.

Νωρίτερα σήμερα η κρατική ραδιοτηλεόραση RTBF μετέδωσε πως τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι "περισσότερο από πιθανό" ο Αμπντεσλάμ να είναι ένας από τους δύο ανθρώπους που διέφυγαν στη διάρκεια της εφόδου και κατά την οποία ένας ισλαμιστής ένοπλος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από ελεύθερο σκοπευτή της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση