GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση με πρόσφυγες στις Θερμοπύλες: Έκλεισαν τον δρόμο και ζητούν να φύγουν

Ξέσπασαν την Κυριακή οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο στις Θερμοπύλες αφού οι μέρες περνούν και εκείνοι μένουν καθηλωμένο...


Ξέσπασαν την Κυριακή οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο στις Θερμοπύλες αφού οι μέρες περνούν και εκείνοι μένουν καθηλωμένοι εκεί.

Όπως είπαν από την πρώτη στιγμή στο lamiastar.gr, από το απόγευμα της Πέμπτης που βρέθηκαν στις Θερμοπύλες στόχος τους είναι να φτάσουν στα σύνορα και από εκεί να φύγουν για την Ευρώπη.

Διαπιστώνοντας όμως πως έφτασε Κυριακή και ακόμη δεν είχαν αναχωρήσει άρχισαν να αντιδρούν. Από νωρίς το απόγευμα λοιπόν, απέκλεισαν την κυκλοφορία στην παλιά Εθνική Οδό Λαμίας Αθηνών πριν τις Θερμοπύλες και ζητούσαν με επιμονή να αναχωρήσουν για τα σύνορα.

Μάλιστα δεν έλειψαν και στιγμές έντασης ενώ η κατάσταση ομαλοποιήθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ με τους πρόσφυγες να επιστρέφουν στα δωμάτιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση