GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ εναντίον όλων: Χυδαίες συγκρίσεις σε τηλεμαχία των Ρεπουμπλικανών

Ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον... όλων. Συντονισμένες επιθέσεις από όλους τους συνυποψηφίους του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών δέχτηκε ...


Ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον... όλων. Συντονισμένες επιθέσεις από όλους τους συνυποψηφίους του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών δέχτηκε ο Τραμπ σε τηλεμαχία που οργάνωσε το δίκτυο Fox News. Και οι τρεις συνυποψήφιοι του τον κατηγόρησαν για «κωλοτούμπες» ως προς τις θέσεις του ενώ το λεξιλόγιο και τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν μάλλον επιπέδου παιδιών δημοτικού

Πλέον είναι σαφές ότι αν ο Τραμπ πάρει τελικά το χρίσμα, οι υπόλοιποι Ρεπουμπλικανοί θα τον στηρίξουν με βαρειά καρδιά.

Η ένταση ανέβηκε στα ύψη στη διάρκεια της τηλεμαχίας ενώ οι συνυποψήφιοι προχώρησαν σε αναφορές σύγκρισεις των... αναπαραγωγικών τους οργάνων!

«Μερικές φορές, γίνεται ακόμη πιο δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά ο 63χρονος Τζον Κέισικ, ερωτηθείς αν θα υποστήριζε τον Τραμπ αν είναι τελικά υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές.

Εν όψει των προκριματικών αναμετρήσεων στη Φλόριντα και στο Οχάιο στις 15 Μαρτίου, ο Τραμπ υπεραμύνθηκε των αλλαγών στις προεκλογικές του θέσεις, απαντώντας σε σχετικό βίντεο που του παρουσίασαν οι διοργανωτές της συζήτησης, για τα ζητήματα που αφορούν στον πόλεμο του Ιράκ, αλλά και στην υποδοχή προσφύγων από τη Συρία και μίλησε για «ευελιξία θέσεων».

Οι συνυποψήφιοι του, Μάρκο Ρούμπιο και ο Τεντ Κρουζ απάντησαν με καυστικό τρόπο: «Ελπίζουμε ότι δεν θα δούμε γιόγκα πάνω στη σκηνή» και «είναι πολύ ευέλικτος και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις» ήταν τα σχόλια που ακολούθησαν.

Τις επόμενες ημέρες οι δημοσκοπήσεις αναμένεται να δείξουν αν η χθεσινή τηλεμαχία έβλαψε ή τελικά ωφέλησε τον Τραμπ.

Παρά το γεγονός ότι τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι έχει τον μεγαλύτερο αριθμό αναφορών στο Twitter, η ανάλυσή τους δείχνει ότι σε ποσοστό 63%, οι γνώμες που εκφράζονται είναι αρνητικές, σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων Brandwatch.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση