GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Μαρούσι για προσκύνημα "Τα Άχραντα Πάθη"

Το Μαρούσι και ο Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου έχουν την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσουν τα «Άχραντα Πάθη». Την Παρασκευή 1 Απριλίου στις...


Το Μαρούσι και ο Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου έχουν την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσουν τα «Άχραντα Πάθη».
Την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 18:30 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και πλήθος πιστών θα υποδεχθούν τα Άχραντα Πάθη, εκ της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Αιγίου.
Η λειψανοθήκη με τα τεμάχια από Τίμιο Ξύλο, τον Ακάνθινο Στέφανο του Χριστού, την Ιερά Χλαμύδα, τον Ιερό Σπόγγο και λοξευμένο μάρμαρο από τον Πανάγιο Τάφο, που ονομάζεται τα «Άχραντα Πάθη» φυλάσσεται στην Βασιλική και Σταυροπηγιακή Ιερά Μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας.
Μετά την υποδοχή θα ακολουθήσει Αρχιερατική Ακολουθία των Χαιρετισμών (Γ’ Χαιρετισμοί) και την Κυριακή 3 Απριλίου (Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως )στις 07:00, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου.
Ο Ναός θα είναι ανοικτός από 07:00 π.μ. – 09:00μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση