GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανανεωμένη η Εθνική του Σκίμπε

Αρκετά νέα πρόσωπα επέλεξε ο Μίχαελ Σκίμπε στις κλήσεις για τα φιλικά της Εθνικής με Μαυροβούνιο και Ισλανδία στο «Καραϊσκάκη», στις ...


Αρκετά νέα πρόσωπα επέλεξε ο Μίχαελ Σκίμπε στις κλήσεις για τα φιλικά της Εθνικής με Μαυροβούνιο και Ισλανδία στο «Καραϊσκάκη», στις 24 (20:00) και 29 Μαρτίου (20:30) αντίστοιχα. 

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής στις πρώτες του κλήσεις επιβράβευσε τους Μάριο Οικονόμου, Απόστολο Βέλλιο και Θανάση Παπάζογλου για τις εμφανίσεις τους. 

Δεν κλήθηκαν οι Κονέ, Χριστοδουλόπουλος και Αραβίδης, αν και ήταν στα υπόψη. Αντίθετα εκτός προεπιλογής ήταν οι Μανιάτης, Νίνης και Φετφατζίδης. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή δεν υπάρχουν παίκτες που αγωνίζονται ως εξτρέμ (στη φυσική τους θέση). 

H πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής θα γίνει τη Δευτέρα στις 20:00. 

Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Ουντινέζε), Καπίνο (Ολυμπιακός). 

Αμυντικοί: Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μανωλάς, Τοροσίδης (Ρόμα), Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Οικονόμου (Μπολόνια). 

Μέσοι: Φορτούνης (Ολυμπιακός), Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης), Ταχτσίδης (Τζένοα), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μάνταλος (ΑΕΚ), Σάμαρης (Μπενφίκα). 

Επιθετικοί: Μήτρογλου (Μπενφίκα), Καρέλης (Γκενκ), Βέλλιος (Ηρακλής), Παπάζογλου (Κόρτραϊκ). 

Μόνο για τον αγώνα με την Ισλανδία έχουν κληθεί οι: Σιόβας (Ολυμπιακός), Μόρας (Βερόνα), Πέλκας (ΠΑΟΚ), Διαμαντάκος (Καρλσρούη) και Χολέμπας (Γουότφορντ).


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση