GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεθνές Τουρνουά Τένις σε αναπηρικά αμαξίδια

Μαθήματα ζωής θα δώσουν οι αθλητές με τα αναπηρικά αμαξίδια που θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Τουρνουά Τένις  "Olympus Open 2016&quo...


Μαθήματα ζωής θα δώσουν οι αθλητές με τα αναπηρικά αμαξίδια που θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Τουρνουά Τένις  "Olympus Open 2016" που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Λάρισα.
Το εν λόγω τουρνουά θα είναι βαθμολογημένο, ενταγμένο δηλαδή στην παγκόσμια κατάταξη, και έχουν προσκληθεί και αναμένεται να συμμετάσχουν κορυφαίοι αθλητές σε αμαξίδιο από όλο τον κόσμο.  Την διεξαγωγή του Τουρνουά οραματίστηκε ο Κώστας Βαζούρας, ένας από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα στο τένις με αναπηρικό καροτσάκι ο οποίος μετά και την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς του 2004, συνέχισε να αγωνίζεται ως αθλητής κατακτώντας σημαντικές διεθνείς διακρίσεις. Παράλληλα με την αθλητική του δράση, προπονεί αφιλοκερδώς μικρά παιδιά που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος. Όπως λέει, "στόχος μου είναι να βγάλω τον άνθρωπο με αναπηρία από το σπίτι και την απάθεια για να κάνει αθλητισμό". Το διεθνές Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί μετά από δύο χρόνια προσωπικής του προσπάθειας και με την σημαντική βοήθεια του τενίστα Αλέξανδρου Σιδεράκου και της συζύγου του, Τζένης Ράπτη.
Ωστόσο, βρήκε και άλλους υποστηρικτές στο όνειρό του, μεταξύ αυτών την Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF), τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, χορηγούς κ.α. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από 2-6 Σεπτεμβρίου στο Larissa Sports Center και παράλληλα με την αθλητική διοργάνωση θα υπάρχουν πολλές σχετικές εκδηλώσεις. Η είσοδος θα είναι δωρεάν και τα όποια έσοδα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Η πρώτη επίσημη συνέντευξη τύπου για το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα την ερχόμενη Παρασκευή. Η τοποθεσία και η ώρα θα ανακοινωθούν άμεσα.
Για περισσότερες πληροφορίες, 2410-593711 & 6974918832

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση