GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης για τη Σύνοδο Κορυφής: Τα λόγια πρέπει να γίνουν πράξη

«Αν αυτά που αποφασίστηκαν χθες ως πλαίσιο γίνουν συγκριμένα, στις 18 Μαρτίου, με νομικά δεσμευτική ισχύ και κυρίως, αν γίνουν πράξη, θα ...


«Αν αυτά που αποφασίστηκαν χθες ως πλαίσιο γίνουν συγκριμένα, στις 18 Μαρτίου, με νομικά δεσμευτική ισχύ και κυρίως, αν γίνουν πράξη, θα πρόκειται για ένα μικρό θετικό βήμα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού και για την ανακούφιση της Ελλάδας και του ελληνικού λαού», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τα αποτελέσματα της χθεσινής Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό.

«Αλλά επιμένω», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης, «Πρώτα τα λόγια πρέπει να γίνουν πράξη, γιατί από λόγια έχουμε χορτάσει».

«Αυτοί που στριμώχτηκαν στις χθεσινές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις  ήταν οι οπαδοί του κλεισίματος των συνόρων, για αυτό και ο κύριος Όρμπαν κάποια στιγμή απείλησε με βέτο.  Αυτή τη φορά οι φωνές στήριξης των ελληνικών θέσεων και συμπαράστασης προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό ήταν ακόμη πιο ισχυρές από την προηγούμενη φορά, αλλά σας επαναλαμβάνω, δεν αρκούν τα λόγια», είπε ο κ. Παπαδημούλης.

«Οι δηλώσεις που έγιναν μετά το χθεσινό Eurogroup  αποτελούν ένα θετικό βήμα, γιατί επιταχύνεται, επιτέλους, η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης. Οι διαφορές που απομένουν είναι, κατά τη γνώμη μου, γεφυρώσιμες. Το πρόσθετο θετικό από τις χθεσινές ανακοινώσεις είναι ότι δια χειλιών Ντάισελμπλουμ, επιταχύνεται και συνδέεται απολύτως με την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης και η ελάφρυνση του χρέους», δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση