GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρατζαφέρης: Παιγνίδι για το νέο κόμμα μοιράζει αυτή τη στιγμή ο Μπαλτάκος!

"ΕΘΝΟΣ" είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την πολιτική κίνηση που γίνεται για τον πατριωτικό χώρο, αλλά δεν έ...


"ΕΘΝΟΣ" είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την πολιτική κίνηση που γίνεται για τον πατριωτικό χώρο, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη δήλωσε ο κ. Γ. Καρατζαφέρης. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 είπε ότι «είναι playmaker για τις επαφές και τη συγκρότηση του χώρου ο κ. Τάκης Μπαλτάκος».


Απέρριψε ότι η πολιτική κίνηση θα κινείται προς την άκρα δεξιά, ενώ τόνισε ότι θα επιχειρήσει να προσεγγίσει και ψηφορόρους της ΧΑ. Σημείωσε πως το κόμμα θα κινείται στον χώρο των ευρωσκεπτικιστών, ενώ ανέφερε ότι έχουν γίνει επαφές και με βουλευτές της ΝΔ και με πρώην υπουργούς της κυβέρνησης Σαμαρά, οι οποίοι, όπως υποστήριξε, είναι δυσαρεστημένοι με τη γραμμή του κ. Μητσοτάκη».


«Κινούμαι στη ΝΔ του Κώστα Μητσοτάκη και του Αβέρωφ και όχι του Κυριάκου Μητσοτάκη... Εμένα από τον νεοφιλελευθερισμό με χωρίζει η ίδια απόσταση με τον κομμουνισμό» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση