GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: Από πού παραιτήθηκε (ξαφνικά!) η Όλγα Τρέμη...

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Ενώσεως Συντακτών, Σταμάτη Νικολόπουλο, η Όλγα Τρέμη, γνωστοποίησε την απόφασή της να παραιτηθεί α...

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Ενώσεως Συντακτών, Σταμάτη Νικολόπουλο, η Όλγα Τρέμη, γνωστοποίησε την απόφασή της να παραιτηθεί από μέλος της Ένωσης των δημοσιογράφων.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega δεν εξηγεί, ωστόσο, τους λόγους της απόφασής της στην επιστολή παραίτησης, την οποία φιλοξενεί ο ιστότοπος ereportaz.gr.
«Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με αποδεχθείτε, εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες ως μέλους της Ενώσεως Συντακτών. Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα, εισπράττω από την πλευρά των οργάνων της ΕΣΗΕΑ, μια ακραία εχθρική συμπεριφορά που μόνο με όρους «στοχοποίησης» μπορεί να εξηγηθεί. Επιτρέψτε μου, για τον λόγο αυτό, να σας υποβάλλω την παραίτησή μου από την ιδιότητα του μέλους της Ένωσής μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση