GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ‏!

Την Κυριακή 20 Μαρτίου ο Δήμος Σαλαμίνας πραγματοποιεί δημοψήφισμα προκειμένου οι πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με το αν θέ...

Την Κυριακή 20 Μαρτίου ο Δήμος Σαλαμίνας πραγματοποιεί δημοψήφισμα προκειμένου οι πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με το αν θέλουν να γίνει το έργο της υποθαλάσσιας σύνδεσης της Σαλαμίνας με το Πέραμα.
Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί από τις 8.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ. Οι Δημότες Σαλαμίνας ψηφίζουν στο Δημαρχείο (Αίθουσα Δημ. Μπόγρη) και οι Δημότες των πρώην Κοινοτήτων Αμπελακίων, Αιαντείου και Σεληνίων ψηφίζουν στα Κοινοτικά τους καταστήματα.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο  Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, εν όψει του συγκεκριμένου δημοψηφίσματος, αλλά και της κρισιμότητας του θέματος, είναι ανάγκη οι πολίτες της Σαλαμίνας να ενημερωθούν έγκαιρα για όλες τις πτυχές του συγκεκριμένου έργου, τις δυνατότητες και προοπτικές που αυτό θα δώσει στο νησί, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται, με σκοπό να πάρουν υπεύθυνα θέση με την ψήφο τους. Είναι προφανές ότι η άποψη των πολιτών είναι εξαιρετικά σημαντική σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα για την ανάπτυξη και την οικονομία της Σαλαμίνας. Για αυτό απαιτείται τόσο η ευρύτερη και πληρέστερη δυνατή ενημέρωση, όσο και η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στο δημοψήφισμα αυτό που αποτελεί την πεμπτουσία της Δημοκρατίας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο  κ.  Χατζηπέρος καλεί τους πολίτες της Σαλαμίνας να επιδείξουν την μέγιστη δυνατή υπευθυνότητα, να συμμετάσχουν μαζικά με την ψήφο τους σε αυτό το τόσο κρίσιμο ζήτημα και να προσέλθουν μαζικά στην διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση