GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομάδα εργασίας για την καταγραφή των κενών στο δημόσιο συγκροτεί η κυβέρνηση

Συνάντηση είχε ο υπουργός Επικρατείας Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Αλέκος Φλαμπουράρης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρ...


Συνάντηση είχε ο υπουργός Επικρατείας Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Αλέκος Φλαμπουράρης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορο Βερναρδάκη και τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Δημήτρη Παπαγιαννάκο με θέμα την επίλυση του προβλήματος της υποστελέχωσης στο Δημόσιο Τομέα.
Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η συγκρότηση ομάδας εργασίας που θα απευθυνθεί σε όλα τα υπουργεία και τους εποπτευόμενους φορείς τους, με στόχο να καταγραφούν και να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία, σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν σε προσωπικό, οι οποίες πρέπει να καλυφθούν είτε με κινητικότητα, είτε με προσλήψεις.
Με την ολοκλήρωση το επόμενο τετράμηνο, της κατάθεσης των οργανογραμμάτων όλων των φορέων του δημοσίου, αλλά και  τη ψήφιση του νόμου για την εθελοντική κινητικότητα θα είναι δυνατή η κάλυψη των κενών με έμφαση στις επείγουσες ανάγκες τομέων όπως η υγεία και η παιδεία και στο μέτρο του δυνατού και των υπόλοιπων αναγκών του δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση