GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν ο Αντετοκούνμπο έκανε παρέλαση με την ελληνική σημαία – ΦΩΤΟ

Η παρουσία μιας μαθήτριας με την παραδοσιακή μουσουλμανική μαντήλα στην σημερινή μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα αποτ...


Η παρουσία μιας μαθήτριας με την παραδοσιακή μουσουλμανική μαντήλα στην σημερινή μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα αποτέλεσε αντικείμενο εκατοντάδων σχολίων στα social media. Όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων χωρίστηκαν στα δύο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι, που ήταν παραστάτρια, έχει καταγωγή από την Αίγυπτο, αλλά έχει γεννηθεί κι έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα.
Πριν από μερικά χρόνια είχε συμβεί κάτι παρόμοιο όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε παρελάσει κρατώντας την ελληνική σημαία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς πανηγύρισε την επιλογή του από τους Μιλγουόκι Μπακς στο ντραφτ του 2013 κρατώντας την ελληνική σημαία και κάνοντας τον σταυρό του. Το 2014 έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα των ανδρών, ενώ με τα κατορθώματά του στο ΝΒΑ έχει κάνει περήφανους πολλούς Έλληνες. Στο πρόσωπο του ειδικοί και μη βλέπουν τον νέο ηγέτη της Εθνικής ομάδας μετά την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση