GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το νομοσχέδιο για το προσφυγικό

Κατατέθηκε στην Βουλή και εισάγεται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το νομοσχέδιο με το οποίο κυρώνεται η συμφωνία των Βρυξελλών για...


Κατατέθηκε στην Βουλή και εισάγεται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το νομοσχέδιο με το οποίο κυρώνεται η συμφωνία των Βρυξελλών για το προσφυγικό.

Πρόκειται για το νομοσχέδιο “Οργάνωση και Λειτουργία Υπηρεσίας Ασύλου Αρχής Προσφύγων, Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Σύσταση γενικής γραμματείας Υποδοχής, προσαρμογής της ελληνικής νομοθεσίας προς τις διατάξεις της οδηγίας 2013/32/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου ″σχετικά με τις κοινές διαδικασίες για την χορήγηση και ανάκληση του καθεστώτος διεθνούς προστασίας (αναδιατύπωση)″ (L 180/29-6-2013), διατάξεις για την εργασία δικαιούχων διεθνούς προστασίας και άλλες διατάξεις”.

Το νομοσχέδιο χαρακτηρίστηκε από την κυβέρνηση ως κατεπείγον και εισάγεται στις συναρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές στις 17:30 το απόγευμα της Πέμπτης, ώστε την Παρασκευή να εισαχθεί και να ψηφισθεί από την Ολομέλεια της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση