GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοχα μυστικά στο υπόγειο που βρήκαν νεκρή τη μικρή Άννυ

Σημαντικές αποκαλύψεις έρχονται σταδιακά στο φως αναφορικά με πρόσωπα που μπαινόβγαιναν στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα, όπου βρήκε φρικτ...


Σημαντικές αποκαλύψεις έρχονται σταδιακά στο φως αναφορικά με πρόσωπα που μπαινόβγαιναν στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα, όπου βρήκε φρικτό θάνατο πριν από περίπου ένα χρόνο η 4χρονη Άννυ, φέρνει η έκδοση στην Ελλάδα και η προφυλάκιση του μέχρι πρότινος καταζητούμενου Νικολάι.

Ο 30χρονος, γνωστός και ως Νίκι, παραδέχεται πώς διέμενε στο σπίτι της Μ. Βόδα, «δείχνοντας» ωστόσο και άλλα πρόσωπα που είχαν πρόσβαση σε αυτό, αναφέρει η Espresso. Ο Νίκι «δίνει» έναν 23χρονο Βούλγαρο και έναν Πακιστανό, οι οποίοι φέρεται ότι είχαν «ελευθέρας» για το υπόγειο διαμέρισμα και περνούσαν αρκετό χρόνο εκεί, καθώς διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 27χρονο Σάββα, πατέρα της 4χρονης.

Ο Νικολάι πάντως μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται αρνείται τις εις βάρος του κατηγορίες και δηλώνει αποφασισμένος να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει προκειμένου να συμβάλλει στην ανεύρεση της αλήθειας.

Στο πλαίσιο αυτό προτίθεται να ζητήσει τον ορισμό τεχνικού συμβούλου προκειμένου να ερμηνεύσει τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, μεταξύ των οποίων και η μυστηριώδης κηλίδα που βρέθηκε στο σοβατεπί, δίπλα από το στρώμα που κοιμόταν η Άννη, η οποία περιέχει το DNA του ίδιου, της 4χρονης και άγνωστου τρίτου προσώπου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση