GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Η ευθύνη του ΔΝΤ για την καθυστέρηση της αξιολόγησης είναι τεράστια

Ευθύνες στο ΔΝΤ για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της αξιολόγησης επιρρίπτει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του στο Έθνο...


Ευθύνες στο ΔΝΤ για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της αξιολόγησης επιρρίπτει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

«Η καθυστέρηση της αξιολόγησης αποτελεί ευθεία υπονόμευση της προσπάθειας που κάνει η χώρα και η παρούσα κυβέρνηση, προκειμένου να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για να μπούμε στον αναπτυξιακό κύκλο. Η ευθύνη του Ταμείου είναι τεράστια γι' αυτή την εκκρεμότητα...» τονίζει.

Για το προσφυγικό αναφέρει ότι θα πρέπει να διασφαλιστεί η διέλευση στην Ευρώπη όσων έχουν το καθεστώς του πρόσφυγα και η παραμονή τους σε συγκεκριμένες χώρες με βάση τις συμφωνίες, καθώς και να υπάρξει συμμετοχή της Τουρκίας στην εφαρμογή των αποφάσεων.

Ο κ. Βούτσης απορρίπτει σενάρια περί σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης, ενώ χαρακτηρίζει άκαιρη και άστοχη οποιαδήποτε συζήτηση για πρόωρες εκλογές, σημειώνοντας ότι το ενδεχόμενο αυτό τίθεται από ορισμένες πλευρές «που αισθάνονται ότι τα βραχυπρόθεσμα δικά τους οικονομικά συμφέροντα θίγονται από την παρούσα πολιτική της κυβέρνησης».

Τέλος, αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή και τα πρόσφατα γεγονότα στην επιτροπή για την Εθνική Άμυνα, ο κ. Βούτσης υπογραμμίζει ότι δεν μπορεί να υπάρχει μια διαρκής ανοχή γι’ αυτό το κόμμα «όταν συνεχίζονται αυτού του είδους οι συμπεριφορές και οι παραβιάσεις του Κανονισμού που εκθέτουν και την ίδια τη Βουλή»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση