GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα είναι Μουσική στο Μέγαρο Μουσικής από την ομάδα Κοπέρνικος

Η καλλιτεχνική Ομάδα Κοπέρνικος γιορτάζει τα 10 χρόνια από τη δημιουργία της και διοργανώνει 3 μεγάλες συναυλίες στην αγαπημένη μουσική...


Η καλλιτεχνική Ομάδα Κοπέρνικος γιορτάζει τα 10 χρόνια από τη δημιουργία της και διοργανώνει 3 μεγάλες συναυλίες στην αγαπημένη μουσική βιβλιοθήκη στο Μέγαρο Μουσικής!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ
Στις 19 Μαρτίου στις 17:00 &
στις 20 Μαρτίου στις 17:00 και στις 19:00
Στην παράσταση θα ακουστούν γνωστά τραγούδια από τους δίσκους: «Ο Κόσμος Ανάποδα» και «Απαγορεύεται η μουσική» αλλά και ανέκδοτα κομμάτια ερμηνευμένα από πενταμελή ορχήστρα, τραγουδιστές και ηθοποιούς.

"Ενώ η ενθουσιώδης Ορτανσία ολοκληρώνει –με τη βοήθεια των παιδιών- τη συγγραφή ενός υπέροχου παραμυθιού ο πονηρός Υάκινθος την αποθαρρύνει και προσπαθεί να την πείσει να παρατήσει, μια και για πάντα, την συγγραφική της καριέρα. Η αρχή όμως έχει γίνει.
Οι ήρωες της Ορτανσίας: η πανέμορφη Μάγισσα Σκουποξυλάνθη, ο πολύχρωμος Μπομπ ο Χαμαιλέοντας, ο μικρός Ερμής με τα μεγάλα του ψέματα, ο κύριος Γρουσουζέλος και οι αδίστακτοι Πειρατές της Τσιχλόφουσκας, ξεπηδούν μέσα από το παραμύθι της τραγουδώντας και φέρνουν τον Υάκινθο στα όριά του!"
Τραγούδι: Πάνος Αθανασόπουλος, Τίμος Δασκαλόπουλος, Μαρία Παπαγεωργίου, Παντελής Ραβδάς
Θεατρική δράση: Ελισσαίος Βλάχος, Έμη Σίνη
Μουσική
Άγγελος Αγγέλου: πιάνο
Θανάσης Αρχανιώτης: τύμπανα, κρουστά
Διονύσης Βερβιτσιώτης: Βιολί
Μαρίνος Γαλατσινός: Κλαρινέτο, φλάουτο, μπάσο κλαρινέτο, σαξόφωνο τενόρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση