GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Μέρκελ στη διάρκεια της επίθεσης στις Βρυξέλλες

Τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Α.Μέρκελ είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το προσφυγικό και κατά ...


Τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Α.Μέρκελ είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το προσφυγικό και κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους ενημερώθηκαν και οι δύο για το τυφλό χτύπημα στις Βρυξέλλες, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.


Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι η κυβέρνηση καταδικάζει το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις και θα γίνει ότι πρέπει για την ασφάλεια της χώρας. Στην κατεύθυνση αυτή έχουν κληθεί στο Μαξίμου οι υπουργοί Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Τόσκας.
Επίσης ο πρωθυπουργός, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής ζήτησε τη μετάθεση της προγραμματισμένης συζήτησης στη Βουλή για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης να γίνει την Δευτέρα. Για τον λόγο αυτό, ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση