GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα Δημοκρατία: Αν βάλουμε βέτο στη Σύνοδο θα απομονωθούμε χειρότερα

Αρνητική στο ενδεχόμενο χρήσης βέτο από τον Αλέξη Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής εμφανίστηκε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας...

Αρνητική στο ενδεχόμενο χρήσης βέτο από τον Αλέξη Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής εμφανίστηκε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κεραμέως, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως μία τέτοια κίνηση «μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω απομόνωση της χώρας και θεωρώ ότι δεν θα βοηθήσει και μπορεί να οδηγήσει και σε κλείσιμο και άλλων συνόρων».

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», η κ. Κεραμέως σχολίασε και την κόντρα μεταξύ Μαξίμου και ΔΟΛ , λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν είχε συμβεί κάτι ανάλογο από την ΝΔ θα μας είχαν εκτελέσει στο Σύνταγμα».

Αναφερόμενη, τέλος, στην αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, η κ. Κεραμέως υποστήριξε ότι είναι «αντισυνταγματικές οι ρυθμίσεις που πέρασε η κυβέρνηση» και τάχθηκε εναντίον των εξουσιών που δίνει ο νόμος στον υπουργό Επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση