GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Εφετείο ο Ανδρέας Βγενόπουλος

Το κατώφλι του Εφετείου πέρασε ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος προκειμένου να παρασταθεί ως δικηγόρος στη συζήτηση ενώπιον του...


Το κατώφλι του Εφετείου πέρασε ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος προκειμένου να παρασταθεί ως δικηγόρος στη συζήτηση ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών για το αίτημα έκδοσης δυο συνεργατών του που έχουν υποβάλει οι Κυπριακές αρχές.

Ο Α. Βγενόπουλος βρέθηκε ανάμεσα σε δεκάδες εργαζόμενους του ομίλου Υγεία, Vivartia, Αττικά Group κλπ, οι οποίοι είχαν έρθει από νωρίς στο Εφετείο για να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στο πρόσωπο του προέδρου του ομίλου MIG.

Σε δηλώσεις του ο κ. Βγενόπουλος υποστήριξε πως όλη η υπόθεση «είναι μία αστική διαφορά όπου η MIG διεκδικεί 1,2 δισ. από την Κύπρο και η κυπριακή Δημοκρατία, παράνομα, μέσω της Λαϊκής Τράπεζας διεκδικεί από το ελληνικό Δημόσιο 4 δισ. ευρώ».

Ο επιχειρηματίας έκανε λόγο για «παρεμβάσεις της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης υπέρ των κυπριακών συμφερόντων», γεγονός που ανέφερε ότι δημιουργεί ανησυχία στους εργαζομένους του ομίλου. Επεσήμανε επίσης ότι αυτή την στιγμή «από την MIG ζουν 30 χιλιάδες οικογένειες». Η δήλωση του επιχειρηματία είναι η εξής:

«Όπως γνωρίζεται μετά τα τελευταία γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, υπάρχει πλέον μία πολύ μεγάλη ανησυχία για τις φημολογούμενες παρεμβάσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης στη λειτουργία της Δικαιοσύνης υπέρ των κυπριακών συμφερόντων, μία πράξη που δεν την έχουν δικαιολογήσει ακόμη, και αυτό έχει δημιουργήσει και μία ανησυχία στους εργαζόμενους της MIG. Από την MIG, αυτή τη στιγμή ζουν 30 χιλιάδες οικογένειες. Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία τους και τη σημερινή πρωτοβουλία τους και τους ευχαριστώ πάρα πολύ... Θα τους συστήσω να αποχωρήσουν το συντομότερο. Δεν συμμερίζομαι την ίδια αγωνία. Θεωρώ ότι η Δικαιοσύνη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες τελικώς αποδίδεται. Έχουμε απόλυτο δίκιο και η όλη υπόθεση είναι μία αστική διαφορά όπου η MIG διεκδικεί 1,2 δις από την Κύπρο και η κυπριακή Δημοκρατία, παράνομα ,μέσω της Λαϊκής τράπεζας διεκδικεί από το ελληνικό Δημόσιο 4 δισ. Η Δικαιοσύνη τελικώς θα λάμψει και όσοι κάνουν επεμβάσεις θα είναι αποτυχημένες».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του επιχειρηματία Μ. Δημητρακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου εκφράζοντας την ευχή να μην υιοθετηθούν οι νομικές του απόψεις σε θέματα εκδόσεων από την ελληνική δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση