GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η αξιολόγηση είναι κλινικά νεκρή και το προσφυγικό φουντώνει

Σκληρή επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αιχμή τις εξελίξεις στο προσφυγικό, έκανε στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα...


Σκληρή επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αιχμή τις εξελίξεις στο προσφυγικό, έκανε στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η αίσθηση των πολιτών είναι πως η χώρα αγγίζει πλέον το σημείο μηδέν όμως ο μόνος που δεν το καταλαβαίνει είναι ο πρωθυπουργός των capital controls και των κλειστών συνόρων», είπε ο κ. Μητσοτάκης, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι έχει χάσει τον έλεγχο.

Χαρακτήρισε αφελές το «βέτο» σκέφτεται ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η αξιολόγηση είναι κλινικά νεκρή και το προσφυγικό φουντώνει. Κανένα πρόβλημα δεν λύνεται, τίποτα δεν φαίνεται να προχωρά», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα.

«Η τηλεοπτική παρουσία του Αλέξη Τσίπρα ήταν ανησυχητική. Εχει χάσει τον έλεγχο τη στιγμή που η χώρα χρειάζεται αξιόπιστη ηγεσία με ψυχραιμία και νηφαλιότητα», είπε.

Όπως είπε ο αρχηγός της ΝΔ το 2014 μπήκαν στην Ευρώπη 283.000 μετανάστες και από την Ελλάδα πέρασαν περίπου 70.000. Πολλοί περισσότεροι επέλεξαν την Ιταλία. Το 2015 μπήκαν ένα εκατομμύριο πρόσφυγες και 873.000 εξ αυτών πέρασαν από την Ελλάδα.

«Είναι προφανές: άλλαξε κυβέρνηση και έδωσε μήνυμα στους διακινητές ότι ο ευκολότερος δρόμος είναι μέσα από την Ελλάδα», επεσήμανε.

Έκανε λόγο για επιπόλαιες δηλώσεις, αναφερόμενος στην Τασά Χριστοδουλοπούλου και είπε ότι τα προηγούμενα χρόνια οι μετανάστες και οι πρόσφυγες προτιμούσαν να περνούν από την Ιταλία, όμως αυτό άλλαξε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε εξίσωσε τους μετανάστες με τους πρόσφυγες.

Έκανε λόγο για μεγάλες καθυστερήσεις από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης και υποτίμησε την Ευρώπη. «Μετά το Παρίσι υπήρξε άμεση σύνδεση της μετανάστευσης με τρομοκρατία» είπε και τόνισε ότι ο Πάνος Καμμένος διέσυρε την Ελλάδα όταν έλεγε ότι θα γεμίσει τζιχαντιστές την Ευρώπη.

«Τα σενάρια των κλειστών συνόρων δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία» υπογράμμισε και τόνισε ότι η εικόνα του Πειραιά που έχει μετατραπεί σε καταυλισμός είναι η εικόνα μιας αναξιόπιστης κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση