GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Θετικός σε πρόταση μομφής κατά του Μουζάλα

Σοβαρό πλήγμα θα μπορούσε να καταφέρει στην κυβερνητική συνοχή η κατάθεση πρότασης μομφής κατά του Γιάννη Μουζάλα από τρίτο κόμμα, καθ...


Σοβαρό πλήγμα θα μπορούσε να καταφέρει στην κυβερνητική συνοχή η κατάθεση πρότασης μομφής κατά του Γιάννη Μουζάλα από τρίτο κόμμα, καθώς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε συνέντευξή του ο Πάνος Καμμένος, θα ψήφιζε υπέρ.
"Αν δεν παραιτηθεί ο Γιάννης Μουζάλας μέχρι την Τετάρτη θα το ρυθμίσουμε μαζί με τον πρωθυπουργό", τονίζει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, επαναλαμβάνοντας πως ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.
Μετά το ζήτημα που προέκυψε με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής που αποκάλεσε «Μακεδονία» την ΠΓΔΜ- κάτι για το οποίο απολογήθηκε μιλώντας για γκάφα- ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιμένει, μιλώντας στη Real News, πως «θα αποκεφαλιστεί».
Για το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής εναντίον του ο κ. Καμμένος εξηγεί: «Εγώ έχω εννέα βουλευτές και όχι 50 που χρειάζονται για να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά υπουργού. Αν όμως κατατεθεί πρόταση μομφής από άλλο κόμμα, εγώ θα την ψηφίσω. Θα ψηφίσω κατά του Γιάννη Μουζάλα», δηλώνει, πετώντας το μπαλάκι.
Δεν καταθέτει πρόταση η Νέα Δημοκρατία
Ωστόσο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νότης Μηταράκης από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, το κόμμα του δεν διατίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής, καθώς όπως ο ίδιος εκτιμά δεν θα υπερψηφιστεί.

3 σχόλια

  1. Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1990
    ================================
    Πάγκαλος: «Έκοψα» τον Καμμένο από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ το ‘90

    Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1990 ήθελε να είναι ο Πάνος Καμμένος όπως αποκάλυψε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Αλλά «δεν ευτύχησε η διαμεσολάβηση και δεν εισπράξαμε και τα χρήματα που θα μας έδινε ο Καμμένος».
    ===========================
    Σύμφωνα μάλιστα με τον πρώην υπουργό, ήταν εκείνος που έβαλε φρένο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

    «Το 1990, στις "μεσαίες" εκλογές, είχαμε κάνει μια επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Ήταν ο Παρασκευάς Αυγερινός, ο Παντελής Οικονόμου και εγώ. Κάποια στιγμή, ο Οικονόμου, που ήταν τότε στη νεολαία, ήρθε και μου είπε ότι υπάρχει ένας νέος που λέγεται Καμμένος, από τη γνωστή οικογένεια με τα αυτοκίνητα, και θέλει να κατέβει με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Και θα μπορούσε μάλιστα να συμβάλλει αισθητά και στον οικονομικό αγώνα του κόμματος» τόνισε μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM.
    "Μπάζει" απ' τα δεξιά η ΝΔ....
    «Εγώ είδα ότι αυτό το παιδί δεν απείχε πάρα πολύ από την άκρη της άκρας Δεξιάς και δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Το είπα στον Οικονόμου, ο οποίος το απεδέχθη και έτσι δεν ευτύχησε η διαμεσολάβηση και δεν εισπράξαμε και τα χρήματα που θα μας έδινε ο Καμμένος», πρόσθεσε.

    «Μετά, νομίζω, έβαλε υποψηφιότητα με τη Ν.Δ. και δεν βγήκε στις πρώτες εκλογές, αλλά στις επόμενες. Ήθελε πάση θυσία να πολιτευτεί, αλλά δεν θα μπορούσα να έχω ως υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κάποιον που είχε μια φρασεολογία περίπου της σημερινής Χρυσής Αυγής», είπε.

    Όταν ρωτήθηκε για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες για τα σπίτια του Μιχάλη Λιάπη στο Καρπενήσι και του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία, ο πρώην υπουργός είπε: «Νιώθω μεγάλη απογοήτευση και αηδία».
    NB
    «Και οι δύο καταγγελίες είναι θεμελιωμένες, διότι δεν είμαι από αυτούς που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν με μεγάλη ευκολία τα αναδυόμενα σκάνδαλα, αλλά εδώ φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα. Αυτό που λένε είναι κυρίαρχη ιδεολογία – και το ακούτε πάρα πολλές φορές. Θυμάμαι ότι έρχονταν άνθρωποι στο γραφείο μου και μου έλεγαν ότι έχουν κάνει το ένα και το άλλο κι εγώ τους έλεγα ότι έχουν παρανομήσει. Και απαντούσαν "μα, Θόδωρε, ο ένας έχει κάνει το ένα και ο άλλος το άλλο..."» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά! Ο μπουζάλας είπε αυτά που είπε και θα κριθεί απο το λαό.
    Ο Πάνος (σχεδόν φυγόστρατος) γιατί ''εξαφάνισε'' τον σχετικό φάκελο της σχεδόν ανανδρίας του. Ντρέπεται ή, κρύβει τίποτε ''άλλο''?
    Η ανανδρία είναι χειρότερη και από την κακοήθεια
    Η συκοφαντία είναι η εκδίκηση των ανάνδρων Τζόνσον
    Η υποκρισία είναι η δύναμη των ανάνδρων
    Οι ύβρεις είναι το ασφαλές καταφύγιο των ανάνδρων Κόλτον
    Το ψέμα είναι ανανδρία Καζαντζάκης Ν.

    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, Ο ΠΑΝΟΣ …???
    ==============================================
    Με Βaybook γεμάτο άδειες: είναι ο πολιτικός αρχηγός που έχει πάρει τις περισσότερες άδειες,

    * Που λοιπόν και πότε υπηρέτησε ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ !!! ο Πάνος Καμμένος στο στρατό?
    * Τι ..ιερό ‘’απόρρητο’’ μυστικό μας στερεί τη χαρά να μάθουμε κι εμείς το τι προσέφερε ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ! ο Πάνος στην πατρίδα μας?
    *Πόσους μήνες υπηρέτησε , που, σε ποια μονάδα, σε ποιο σώμα, και ποια ‘’η ειδικότης κτηθείσα εν στρατεύματι’’ ???
    *Και επειδή ο Πάνος είναι ευαίσθητος με τα προσωπικά δεδομένα των ‘’άλλων’’, μήπως υπάρχει κάποιος να μας ενημερώσει , που υπηρέτησε ο Πάνος ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ !!! τη θητεία του?
    * Κάποιος που τον είδε φαντάρο?
    * Κάποια φωτογραφία , κάποιο άλλο στοιχείο??? Η….????????
    * Ρε παιδιά ΚΑΝΕΙΣ !!! δεν είδε τον Πάνο φαντάρο ?
    Κανείς δεν συνυπηρέτησε μαζί του ???
    Κανείς δημοσιογράφος δεν είχε και δεν ΕΧΕΙ την περιέργεια να μάθουμε και εμείς τι προσέφερε ο Πάνος στην Πατρίδα?
    Μήπως, ότι έχει προσφέρει και στη Βουλή ??

    ΣΧΟΛΙΟ: Ποιος δημοσιογράφος θα ρωτήσει στην στρατολογία, που κεύβεται το ‘’ΛΑΒΡΑΚΙ’’??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΜΕΝΟ:
    ====================================
    ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑΚΑΜΑΝ
    Καλό παιδί ο Πάνος αλλά του αρέσει πολύ να το παίζει Στάκαμαν!
    [[Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!"]]

    Πιστεύει ότι φωνάζοντας μόνο κατά του μνημονίου ή επαναλαμβάνοντας ραδιοφωνικά συνθήματα λειτουργείς και προεδρεύεις κόμματος.
    Εγώ, δεν θα μείνω στο αν είναι γνήσιο ή όχι το non paper στο Προεδρικό. Εγώ έζησα ορισμένα πράγματα τα οποία θα τα συμπεριλάβω σε βιβλίο. Έβγαλα ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα, άκουσα πριν από τις εκλογές ορισμένους "Ανεξάρτητους" να λένε πως αμέσως μετά τις εκλογές θα αρχίσει η ανασύνθεση της Κεντροδεξιάς.
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι πως μπορεί να είσαι φίλος του στρατηγού Γρυλλάκη και να έχεις παλαιότερα στενές σχέσεις με τον Γιώργο Γεωργαλά (τον προπαγανδιστή της επταετίας) και να λες ότι μπορείς να τα βρεις... με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.
    Πως μπορείς να γράφεις βιβλία για την τρομοκρατία με την συνδρομή όπως υποστηρίζει εκείνος (του Γεωργαλά) και ταυτόχρονα να θέλεις να έχεις πολιτική επαφή με ένα χώρο που προηγουμένως έχεις κατηγορήσει ότι πιθανότατα ενέχεται στη δράση της τρομοκρατίας!
    Όταν δεν έχεις πρόγραμμα, δεν έχεις πολιτική έμπνευση και δηλώσεις ότι έχεις μια επιταγή της DELEC έναντι του ορυκτού πλούτου της χώρας, κάποια στιγμή θα φανείς μετέωρος και ελλιποβαρής αν και αρκετά βαρύς.

    ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Γλιτώσαμε!
    ΔΙΔΑΓΜΑ: Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση