GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις συλλήψεις ύποπτων τζιχαντιστών στο Παρίσι - Ετοίμαζαν επίθεση;

H αντιτρομοκρατική μονάδα της γαλλικής αστυνομίας συνέλαβε τέσσερις εξτρεμιστές ισλαμιστές που θεωρούνται ύποπτοι ότι σχεδίαζαν να δι...


H αντιτρομοκρατική μονάδα της γαλλικής αστυνομίας συνέλαβε τέσσερις εξτρεμιστές ισλαμιστές που θεωρούνται ύποπτοι ότι σχεδίαζαν να διαπράξουν άμεσα μια επίθεση στο κεντρικό Παρίσι, μετέδωσε το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1.

Τρεις άνδρες και μία γυναίκα συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Παρίσι και στο Σεν-Σαιν-Ντενί, βόρεια της γαλλικής πρωτεύουσας.

Οι δυνάμεις ασφαλείας είχαν συγκεντρώσει στοιχεία και καταρτίσει φακέλους για τα πρόσωπα αυτά και συγκεκριμένα τις διασυνδέσεις τους με δίκτυα ισλαμιστών, προστίθεται στον ιστότοπο του TF1.

Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης ένα φυσίγγιο αυτόματου πυροβόλου όπλου που δεν είχε χρησιμοποιηθεί και εξοπλισμό υπολογιστών, επισήμανε το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Οι εισαγγελικές αρχές δεν έχουν προβεί σε κανένα σχόλιο, ούτε η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση