GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίπλα στους πρόσφυγες στον Πειραιά η Ρεντγκρέιβ

Την κλινική των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» στην πύλη Ε1 στο λιμάνι του Πειραιά επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, μεταξύ άλλων, η πολυβραβευμένη Βρε...

Την κλινική των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» στην πύλη Ε1 στο λιμάνι του Πειραιά επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, μεταξύ άλλων, η πολυβραβευμένη Βρετανίδα ηθοποιός, Βανέσα Ρεντγκρέιβ.


Καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψής της προσπάθησε να ακούσει όσο το δυνατόν περισσότερες ιστορίες προσφύγων. Η κ. Ρεντγκρέιβ συγκινήθηκε ακούγοντας την ιστορία μίας εγκύου από το Αφγανιστάν για το μακρύ και δύσκολο ταξίδι της ως την Ελλάδα. Η γυναίκα νοσηλεύεται στην κλινική των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα».
Τη Βρετανίδα ηθοποιό συνόδευαν ο θεατρικός συγγραφέας Μάρτιν Σέρμαν και εκ μέρους των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» ο υπεύθυνος προγραμμάτων του ελληνικού τμήματος, Απόστολος Βεΐζης. Η κ. Ρεντγκρέιβ συμπράττει με τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» υποστηρίζοντας τη δράση τους.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση