GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδίωξη δουλεμπορικού με πυροβολισμούς ανοιχτά των Οινουσσών

Καταδίωξη σε δουλεμπορικό σκάφος και πυροβολισμοί σημειώθηκαν ανοιχτά των Οινουσσών κατά την προσπάθεια ακινητοποίησης του δουλεμπορικού ...


Καταδίωξη σε δουλεμπορικό σκάφος και πυροβολισμοί σημειώθηκαν ανοιχτά των Οινουσσών κατά την προσπάθεια ακινητοποίησης του δουλεμπορικού από λιμενικούς.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι διακινητές αποβίβασαν στη νησίδα Παναγιά Οινουσσών 20 πρόσφυγες και μετανάστες. Εκείνη τη στιγμή έγιναν αντιληπτοί από πλήρωμα σκάφους του λιμενικού που προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει.

Οι δουλέμποροι όμως δεν υπάκουσαν και με επικινδύνους ελιγμούς προσπάθησαν να διαφύγουν. Αρχικά τα μέλη του λιμενικού πυροβόλησαν στον αέρα προειδοποιητικά όταν διαπίστωσαν όμως πως οι διακινητές θα ξέφευγαν, πυροβόλησαν στις μηχανές και το δουλεμπορικό ακινητοποιήθηκε.

Στη συνέχεια οι λιμενικοί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, 22 και 28 ετών, ενώ στο εσωτερικό του δουλεμπορικού εντοπίστηκε μια επαναληπτική καραμπίνα και πέντε φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στο λιμεναρχείο της Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση