GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέβασε από την εξέδρα τον εκπρόσωπο της Χ.Α - ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμα ένα θερμό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα και τον περιφερειακό σύμβουλο τη...


Ακόμα ένα θερμό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα και τον περιφερειακό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής, Σπύρο Μπαρτζώκα λίγο πριν από την έναρξη της μαθητικής παρέλασης στην Πρέβεζα.
Ο κ. Μπάρκας ανεβαίνοντας στην εξέδρα και βλέποντας ότι έχει ανέβει σε αυτή και ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κάλεσε κοντά του την αρμόδια υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και της είπε χαρακτηριστικά "ή θα κατέβει αυτός ή εγώ".
Τότε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής εκνευρισμένος φώναξε "εγώ με προδότες δεν κάθομαι" και κατέβηκε από την εξέδρα και παρακολούθησε την παρέλαση απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.
Όπως αναφέρει το mypreveza.gr, πριν από λίγους μήνες στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ο Κώστας Μπάρκας ήταν εκείνος που είχε κατέβει από την εξέδρα εξαιτίας της παρουσίας του κ. Μπάρκα.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση