GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο για τον τόπο

«Μέρα με την ημέρα που περνάει, εμπεδώνεται η πεποίθησή μου ότι, όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο για τον τόπο»...


«Μέρα με την ημέρα που περνάει, εμπεδώνεται η πεποίθησή μου ότι, όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο για τον τόπο», επισημαίνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στο προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα, τονίζει ότι «η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να κάνει τα πάντα για τη διαμόρφωση εθνικής στρατηγικής στο προσφυγικό, διότι είναι πράγματι ένα κρίσιμο θέμα με εθνικές διαστάσεις».
Τονίζει επίσης ότι αυτό ήταν και το νόημα της επιμονής της ΝΔ για τη Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών στις 4 Μαρτίου, πριν τη Σύνοδο κορυφής της Ε.Ε.
«Η Νέα Δημοκρατία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μειώσει τη ζημιά, να προβάλει και να υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα της Ελλάδας», υπογραμμίζει.
Επιπλέον εξαπολύει επίθεση κατά του πρωθυπουργού λέγοντας πως «στη λάσπη της Ειδομένης βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός του κ. Τσίπρα. Τέτοιος ανθρωπισμός να μας λείπει. Δεν έχει σχέση με την αξιοπρέπεια και την πηγαία αλληλεγγύη του ελληνικού λαού».
Σχετικά με τα ζητήματα της Δικαιοσύνης ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει αναπτύξει ένα πολύ επικίνδυνο καρκίνωμα, που διαχέεται επιθετικά στις λειτουργίες του κράτους, των ανεξάρτητων θεσμών, της Δικαιοσύνης. Δεν θα τους επιτρέψουμε αυτή την εκτροπή. Να το γνωρίζουν καλά. Τονίζω επίσης, για το πολύ σοβαρό θέμα που προέκυψε με τον κ. Παπαγγελόπουλο, ότι η αλήθεια θα λάμψει και η ευθύνη θα πληρωθεί».
Ακόμη επαναλαμβάνει την απόφασή του, μόλις η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές, να συστήσει εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή, που θα διερευνήσει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2015. «Το οφείλουμε σ' ένα λαό, που εξαπατήθηκε και πληρώνει βαρύ τίμημα στη ζωή του από την ανικανότητα και την αναξιοπιστία του κ. Τσίπρα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

2 σχόλια

  1. ΝΕΟ ΒΡΟΜΙΚΟ 89 ΚΑΙ ΟΙ …‘’ΥΠΟ-ΧΡΕΟΙ’’

    Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε γιατί η ‘’αριστερά’’ κάνει «πλάτες» στη Δεξιά.
    Το ''βρόμικο 89'' όμως ήταν η αφορμή να ‘’μάθουμε’’ πως ο Καραμανλής το 1974 νομιμοποίησε το ΚΚΕ.
    Έτσι η πρώτη ‘’απόδοση φόρου τιμής'' ήταν με την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο.
    Διαβάστε να μάθετε ποια είναι μερικά από τα «ανταλλάγματα» που απαίτησαν και ΠΗΡΑΝ οι εθνικοί μειοδότες της κόκκινης φονικής μηχανής . Έτσι το κράτος της δεξιάς προσέλαβε χιλιάδες «κόκκινα» νήπια των 10 και 12 ετών ως …αντιστασιακούς !!!
    Σήμερα ήταν η σειρά του Τσίπρα να ''τιμήσει'' τις συμφωνίες με την δεξιά. Πάντα, κάθε σχεδόν ηγεσία της αριστεράς, θα αποδείξει με κάθε τρόπο και σχεδόν αδιάντροπα, τη σχέση αίματος που τη συνδέει με τη δεξιά.
    Η ‘’κατάληψη’’ της προεδρίας από τη δεξιά και ειδικά από τον Παυλόπουλο, συνεργασία με τον ΗΛΙΘΙΟ ακροδεξιό καΜένο εντελώς και η παραπομπή στο ειδικό δικαστήριο ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αποτελεί νέο ‘’ράπισμα’’ στη δημοκρατία, στη δικαιοσύνη, στην ανθρωπιά.
    Υπάρχει ο ένας, επειδή ΠΡΕΠΕΙ υπάρχει και ο άλλος.
    Σήμερα ο Παυλόπουλος, χθές η ανατροπή Παπανδρέου, προχθές κάτι άλλο.

    ''Βρώμικο 89'' ανταμοιβή...ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!!!!
    154.000.000 σε "αντιστασιακούς" σχεδόν 70 χρόνια μετά την κατοχή...
    (πίνακες με ανήλικους "ήρωες" της Εθνικής Αντίστασης)..70 χρόνια μετά την λήξη της Εθνικής Αντίστασης.
    Φέτος οι συντάξεις των «αντιστασιακών» είναι μόνο … 154.000.000 ευρώ.
    Σύμφωνα με τον Σαχινίδη (βουλή Αύγουστος 2011) οι συντάξεις στους "αγωνιστές" κοστίζουν γύρω στα 13.000.000 τον χρόνο
    άρα τα υπόλοιπα ,περίπου 140.000.000 πηγαίνουν στους ανάπηρους εμφυλίου πολέμου 1946-1949 .
    Πόσοι είναι; Δείτε τον πίνακα που ακολουθεί.
    Αν απορείτε με τους μεγάλους αριθμούς ζώντων "αντιστασιακών", δείτε παρακάτω ενδεικτικούς πίνακες όπου οι περισσότεροι αναγνωρισθέντες "αντιστασιακοί" ,κατά την διάρκεια της κατοχής, ήταν ...νήπια ή παιδιά 10 ή 12 ετών...
    ΚΑΙ ΝΗΠΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΑ πατριώτες της αριστεράς?
    και δεν το γράφουμε μόνο εμείς!
    Άδωνις Γεωργιάδης...ο Σαμαράς έδωσε σύνταξη στους Κομμουνιστέςς!..
    http://citypress-gr.blogspot.com/2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ,
    ΣΤΗ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ…ΤΣΙΠΡΑ!
    ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ..ΑΓΓΕΙΑ !!!
    Τι ακριβώς εννοούμε με τον όρο ‘’Δεξιά’’ στην Ελλάδα?
    Με απλά λόγια, η δεξιά είναι οι απόγονοι των κοτζαμπάσηδων της τουρκοκρατίας, είναι οι συνεχιστές και σκλαβωτές του λαού και οι ΑΡΠΑΓΕΣ του μόχθου του. Είναι η αιτία που μείναμε σκλάβοι σε ξένο ζυγό, και όταν είδαν ότι ‘’χάνουν το παιχνίδι’’, μπήκαν μπροστά για να μοιραστούν το αίμα του λαού.
    Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΔΕΞΙΑ
    Σήμερα, για μία ακόμη περίοδο, οι νέοι μας ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουν την ‘’ευκαιρία’’ να γνωρίσουν γιατί[[Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ}.
    Η δεξιά του ρατσισμού, της πατριδοκαπηλίας, του μίσους και του ξεπουλήματος της χώρας, είναι η ΒΔΕΛΛΑ που επί χρόνια ρουφάει αχόρταγα το αίμα των φτωχών και αδύναμων Ελλήνων. Είναι η Λερναία Ύδρα, που με τα πολλαπλά ισομερή κεφάλια, παραμορφώνει την Ελλάδα , ενώ η ίδια κάθε φορά μεταμορφώνεται σε ..αθώα παρθένα που διατηρεί μονίμως το αλάθητο, το..ασυμβίβαστο και την..παρθενιά της που ‘’αγωνίζεται’’ μέρα νύχτα για τα αγαθά της δημοκρατίας του βολεμένου.
    Έτσι από το 2004-2009, τη χώρα κατέστρεψε οικονομικά και ΗΘΙΚΑ η κλίκα του δεξιού και αδέξιου Καραμανλή, και του ύπουλου Σαμαρά, που με τους Παυλόπουλους , τους Ρουσόπουλους , τους Αβραμόπουλους, τους Μητσοτάκηδες τους Στυλιανίδηδες και λοιπούς ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ το χρέος, ενώ ταυτόχρονα προέβη σε 865.000 γαλάζιες ξετινάζοντας κυριολεκτικά και το τελευταίο δανεικό ευρώ που είχα ..παραπέσει. Έτσι ΟΛΟΙ μαζί ακραίοι , εθνικόφρονες και χαφιεδότσουρμο διέλυσαν την Ελλάδα.
    Η πεζοδρομιακή ακραία δεξιά, ή, αλλιώς χρυσή αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ ο Καρατζαφέρης, η Βούλτεψη του χθές και του σήμερα, ο Άδωνις ο διαχρονικός, ο φιλόδοξος Βορίδης, η ΠΟΛ-ΑΝ και ο Αντώνης ο μοναδικός, ο Λυκουρέζος, ο Παυλόπουλος, ο Στυλιανίδης, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.
    Η δεξιά, δεν είναι και δεν έχει ιδεολογία. Υπάρχει η ακραία δεξιά συνήθως της νύχτας, και η…άλλη δεξιά της ημέρας και την κονκάρδας που καλύπτεται πίσω από ‘’Ελληνοθρησκευτικό της’’ προσωπείο, που το χρησιμοποιεί σαν άλλος..ΖΟΡΟ, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, είτε σε πρόβατο, είτε σε δράκο. Η Δεξιά προσπαθεί να εμφανισθεί σαν η μοναδική ελπίδα που μια ζωή ..σώζει τη χώρα από το κακό εαυτό της, που δεν είναι άλλος από την ίδια την δεξιά.
    Είναι όλοι το ίδιο πολιτικά διεφθαρμένοι, όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις. Είναι όλοι μαζί και..καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’
    Όταν λές Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος;
    Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Είναι όλοι τους οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροδότες της αγραμματοσύνης και ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’.
    Μικρή υπενθύμιση:
    Επί πλέον η Χρυσή αυλή, δηλαδή η άκρα δεξιά, είναι οι γνωστοί-άγνωστοι πράκτορες του παρακράτους της δεξιάς, που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ για να εκτελεί τις εντολές του διεθνούς συστήματος φασισμού, των ντόπιων και ξένων τραπεζών , εφοπλιστών, εμπόρων όπλων και ναρκωτικών, άσπρης σάρκας και σκόνης.
    Για να παραπληροφορεί τους Έλληνες και να τους έχει διαρκώς σε ανασφάλεια και φόβο ώστε ο Σαμαράς να περάσει και να εφαρμόσει όλα του τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων.
    Κι ύστερα ..πάλι θα τους.. κάνει ‘’ πατριώτες και εθνικόφρονες’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση