GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δεύτερη προδοσία της Κύπρου...

Harris Kodopoulos Η δεύτερη προδοσία της Κύπρου μετά τη χούντα του Ιωαννίδη.. Ο Τσίπρας "πούλησε" την Κύπρο και συντάχθηκε με...

Harris Kodopoulos
Η δεύτερη προδοσία της Κύπρου μετά τη χούντα του Ιωαννίδη..
Ο Τσίπρας "πούλησε" την Κύπρο και συντάχθηκε με την Τουρκία πιέζοντας τον Αναστασιάδη να μην προβάλει βέτο στην επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων εισόδου της στην Ε.Ε.
Χωρίς καν να αναφερθεί στο γεγονός ότι η Τουρκία θέλει να μπει στην Ε.Ε. αλλά δεν αναγνωρίζει ένα από τα 28 μέλη της, δηλαδή την Κύπρο, ο Ελληνας πρωθυπουργός προσέφερε απλόχερα την άνευ όρων ελληνική στήριξη στο αίτημα της Αγκυρας για ενσωμάτωση στην ευρωπαϊκή κοινότητα.
«Για άλλη μια φορά κατέθεσα τη στήριξη της Ελλάδας στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ε.Ε., μια διαχρονική στήριξη την οποία θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική τόσο για την Τουρκία όσο όμως και για τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, αλλά και για τις διμερείς μας σχέσεις για την ευρύτερη περιοχή συνολικά», είπε ο κ. Τσίπρας.
Μια στήριξη που δίνεται σε μια χρονική συγκυρία που σχεδόν το σύνολο των χωρών της Ε.Ε. αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό τη δήλωση Νταβούτογλου ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να γίνει πλήρες μέλος της Ε.Ε.
Και είναι μάλλον παράδοξο, τη στιγμή που οι Ευρωπαίοι πιέζουν την Κύπρο να επιτρέψει το άνοιγμα 5 διαπραγματευτικών κεφαλαίων με την Τουρκία ως αντάλλαγμα για τη «βοήθεια» της Αγκυρας στο Προσφυγικό, η Αθήνα να εγκαταλείπει τη Λευκωσία και να δηλώνει ....υπέρμαχος της τουρκικής ένταξης...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση