GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όγδοη σερί ανοδική συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο

Με άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με την αγορά να κινείται σε ανοδική τροχιά για όγδοη συνε...


Με άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με την αγορά να κινείται σε ανοδική τροχιά για όγδοη συνεχή συνεδρίαση, με το βλέμμα των επενδυτών να είναι στραμμένο στη Σύνοδο Κορυφής και στο Eurogroup.

Η πληροφορία ότι οι εκπρόσωποι των θεσμών αναμένονται αύριο στην Αθήνα, για να ξεκινήσουν την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας, επέδρασε θετικά στην αγορά.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 559,44 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,19%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 58,022 εκατ. ευρώ, ενώ ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 100.342.456 τεμάχια.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες του Εμπορίου (+5,41%) και των Κατασκευών (+4,48%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Ασφαλειών (-7,14%) και της Υγείας (-5,09%).

Ανοδικά κινήθηκαν 54 μετοχές, 53 πτωτικά και 15 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση