GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Καρρά - Κουρουμπλή στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη βουλή μεταξύ του Γιώργου Καρρά, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ένωσης Κεντρώων και του υπουργού Εσωτερικών, Π...


Άγρια κόντρα ξέσπασε στη βουλή μεταξύ του Γιώργου Καρρά, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ένωσης Κεντρώων και του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων είπε χαρακτηριστικά πως «οι περισσότερες νομοθετικές βελτιώσεις αποτελούν αυτοτελείς διατάξεις που επιδιώκουν την υφαρπαγή της ψήφου των βουλευτών».
Στη συνέχεια, ο κ. Καρράς έφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών που αφορά τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων συνοριακών σταθμών.
«Θέλω να ρωτήσω κάτι. Τώρα μάθαμε ότι είναι αυθαίρετοι και υπάρχει το υπερεπείγον να τακτοποιηθούν, υπό την επίφαση της προσφυγικής – μεταναστευτικής κρίσης; Αν ήταν αυθαίρετoι γιατί δεν τους σφραγίσατε; Σφραγίστε τους, κλείστε τους και φέρτε νομοθεσία να τους νομιμοποιήσουμε», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων.
«Τι λες τώρα;», είπε ο κ. Κορουμπλής.
«Παναγιώτη, κάτσε κάτω, μη με διακόπτεις σε παρακαλώ», είπε ο κ. Καρράς, απαντώντας στον υπουργό Εσωτερικών.
«Να κλείσουν τα σύνορα της χώρας;», προσέθεσε ο κ. Κουρουμπλής.
«Ποια σύνορα της χώρας; Ξέρεις τι σου λέω; Φέρτε νομοθεσία σωστή», συμπλήρωσε ο κ. Καρράς απευθυνόμενος στον υπουργό.

Δείτε το βίντεο εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση