GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΑΧΑΛΟ στη ΝΔ (και στο ...βάθος Καραμανλής): Ο Βορίδης στη θέση Μεϊμαράκη για τον Παπαγγελόπουλο...

Η αντικατάσταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από το Μάκη Βορίδη στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, τη σύγκληση της οποίας ζήτησε χθες η Νέα Δη...

Η αντικατάσταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από το Μάκη Βορίδη στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, τη σύγκληση της οποίας ζήτησε χθες η Νέα Δημοκρατία καταγγέλοντας παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη αναταράσσει τις  ισορροπίες στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η  ηγεσία της ΝΔ στρέφει τα πυρά της κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο οποίος έχει αναφορές στον καραμανλικό χώρο και τον οποίο είχε ήδη βάλει στο στόχαστρο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά και το Ποτάμι.
Ο Κ. Μητσοτάκης που έλαβε και την απόφαση για αντικατάσταση Μεϊμαράκη από Βορίδη δεν επιθυμεί μεν να ανοιξει μέτωπο με το καραμανλικό στοιχείο, δέχθηκε όμως και πιέσεις από τους σαμαρικούς που πνέουν μένεα κατά της ηγεσίας του Δικαιοσύνης αποδίδοντας της και τον πόλεμο της κ. Β. Θάνου κατά του κ.  Ντογιάκου.

2 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????
    Κατέστρεψε την Ελλάδα, μας οδήγησε στη δυστυχία και στην αθλιότητα και κρύβεται σαν… άρρωστη γάτα. Δεν έχει το θάρρος, τον ανδρισμό, το φιλότιμο, να βγεί να μιλήσει, να απολογηθεί να ζητήσει συγγνώμη ο άθλιος πολιτικοκεφτές.
    Κατέστρεψε την Ελλάδα με τα κομποσχοίνια και τον κακ(λ)ογερισμό τόσο των αρμοδίων ,όσο και των άμεσα συνεργατών του. Διαλύσανε την οικονομία και τρώγανε ΟΛΟΙ σαν πεινασμένα όρνια, μέχρις ότου..πεινάσαμε.και κανείς δεν μίλησε, και κανείς δεν τιμωρήθηκε, αφού η δεξιά είναι η πόρτα, που οδηγεί τους Έλληνες στην κόλαση της δυστυχίας επί 200 σχεδόν χρόνια !!! Σήμερα η δυστυχία βγάζει στο παζάρι της διαφθοράς , την ευτυχία μας, την υγεία μας, το μέλλον των παιδιών μας.
    Μήπως φταίει ΜΟΝΟ ο Καραμανλής που τον κάναμε πρωθυπουργό? Μήπως φταίει ΜΟΝΟ ο Καραμανλής που μας χρεοκόπησε? Αυτό μπορούσε , αυτό ‘’έκανε’’ ! Είδατε εσείς κάποιον δικαστή, κάποιον εισαγγελέα να κινηθεί , να ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ πως και γιατί χρεοκοπήσαμε? Μήπως φταίει ΜΟΝΟ ο Καραμανλής που ''ΚΑΛΥΨΕ"" τόσους κλέφτες και λωποδύτες που είχε επιλέξει ως συνεργάτες? Τι θέλατε να πάνε όλοι φυλακή? Μήπως φταίει ο Καραμανλής που ποτέ δεν δούλεψε? Μήπως φταίνε οι Καραμανλήδες και οι Μητσοτάκηδες που ''ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ'' ???
    Φίλοι μου, οι άνθρωποι δεν ευθύνονται σε τίποτε.
    ΕΜΕΙΣ !!!! τους φέραμε να μας κυβερνήσουν, ενώ γνωρίζαμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! ποιοι ήταν και τι είχαν προσφέρει στην Ελλάδα. Γιατί φταίει ο σύζυγος της Dr. Νατάσα, που αυτή είναι τόσο έξυπνη και ''πιάνει πουλιά '' στον αέρα?
    Ο Κλέφτης φταίει, ή, ο ιδιοκτήτης που τον έμπασε στο σπίτι του? Ο μεταπράτης χώματος φταίει που τον κάνατε πρωθυπουργό?
    Ο μεταπράτης χώματος φταίει που μετρούσε τα φορτηγά με το χώμα από τα δημόσια έργα των εργολάβων του μπάρμπα του, και το ..μεταπωλούσε στα τσιμεντάδικα τρείς φορές πάνω την τιμή και η μεταφορά ήταν των εργολάβων????
    Το ψάρι (και ο ‘’ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ’’) βρωμά από το κεφάλι.
    Αυτή είναι η δεξιά που κυβερνά την Ελλάδα, από τότε που διώξαμε τους Τούρκους και στη θέση τους ήλθαν οι κοτζαμπάσηδες. Μια ζωή κυβερνά η δεξιά και μια ζωή ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΜΕ !!!
    Τι θέλετε εσείς σήμερα?
    Να αφήναμε τον ‘’κάθε’’ Ανδρέα και τον ‘’κάθε’’ Γιώργο, να διακόψουν τη ροή ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και να τα δώσουν στον λαό???
    Ψήφο, λοιπόν όλοι στον κωστάκη να μας ‘’πηδάει’’ έστω κι αν δεν ..μπορεί. Τουλάχιστον να μας πηδάνε οι φίλοι του , και αυτός ..ας βλέπει!
    Κάτι είναι και αυτό. Τι διάολο ‘’ εθνικόφρονες’’ ..είμαστε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καραμανλής εκτός από ανίκανος ήταν και πλαισιωμένος από γελοία και διεφθαρμένα κομματόσκυλα και δεν ήθελε η δεν μπορούσε να κυβερνήσει.

    Όλη σχεδόν η κυβέρνηση του Καραμανλή, υπουργοί, υφυπουργοί. διοικητές και δημόσιοι κρατικοί λειτουργοί συμβιβάστηκαν με τη διαφθορά και τα άρπαξαν χοντρά …

    Eγώ που πίστεψα στα “σεμνά και ταπεινά”, πρέπει να δώσω λόγο, να απολογούμαι και να αισθάνομαι άσχημα για το κάθε Μηλιάκο, Φιλιππίδη, Λούλη, Αρούλη, φούστη η φούφλη που κυβέρνησαν με τον αχρείο επίγονο και μας κατέστρεψαν.

    Η συμμορία έδρασε κάτω από την σκέπη και προστασία του μεγάρου Μαξίμου, πρωθυπουργεύοντας του Καραμανλή του μικρού (έως και ελαχίστου).

    Βλέποντας τα πράγματα από απόσταση λίγων ετών πλέον, πιστεύω ακράδαντα ότι ο Καραμανλής παρέδωσε την εξουσία γιατί έφτασε τη χώρα στο χείλος της χρεωκοπίας και δεν ήθελε να τη χρεωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση