GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έρωτας με την πρώτη ματιά;

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά για τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον - ή τουλάχιστον για τον έναν από τους δύο. Όπως αποκάλυψε ο 59χ...


Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά για τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον - ή τουλάχιστον για τον έναν από τους δύο.

Όπως αποκάλυψε ο 59χρονος Τομ Χανκς, η πρώτη φορά που είδε την μέλλουσα γυναίκα του ήταν όταν αυτή εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ στο ρόλο της μαζορέτας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «The Brady Bunch» το 1972.

«Ήμουν στο σπίτι μου, μαζί με έναν φίλο μου όταν προβλήθηκε το επεισόδιο της σειρά και θυμάμαι ότι σκέφτηκα "τι χαριτωμένο κορίτσι"», δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στους δημοσιογράφους κατά την πρεμιέρα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 2» (My Big Fat Greek Wedding 2), στην οποία ο Χανκς και η σύζυγός του είναι συμπαραγωγοί.

Ο Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον παντρεύτηκαν το 1988 και τώρα μετά από σχεδόν 28 χρόνια γάμου, οι δυο τους παραδέχονται ότι σπάνια τσακώνονται, εκτός από τις περιπτώσεις που είναι μαζί στο αυτοκίνητο και οδηγεί ο Τομ.

«Συνήθως κατά την οδήγηση», δήλωσε η Γουίλσον στο περιοδικό People.

«Αυτό είναι ξεκαρδιστικό. Πραγματικά, σας λέει την αλήθεια, αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε ο Χανκς.

«Όταν οδηγώ, αυτό που λέω πάντα είναι "τώρα μην ανησυχείς για το μικρό σου όμορφο κεφάλι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καθίσεις εκεί και να αποφασίσεις που θέλεις να πάμε βόλτα"», είπε, γελώντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση