GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕΝΑΡΙΑ! ΓΙΑΤΙ πετούσαν στρατιωτικά ελικόπτερα σήμερα στην Αθήνα!

Babis Nikopoulos Πριν δύο τρεις ώρες, σχεδόν ξυστά πάνω από τα κεφάλια μας εδώ στη Ν.Σμύρνη, πέρασαν δύο στρατιωτικά ελικόπτερα κι από πί...

Babis Nikopoulos
Πριν δύο τρεις ώρες, σχεδόν ξυστά πάνω από τα κεφάλια μας εδώ στη Ν.Σμύρνη, πέρασαν δύο στρατιωτικά ελικόπτερα κι από πίσω ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας.
Τα στρατιωτικά ελικόπτερα τα βλέπετε στην εικόνα.
Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου ήταν ότι ο Καμένος τα είχε μαζέψει από το υπουργείο του κι αποχωρούσε, θριαμβευτικά όπως αρμόζει σ' έναν Αρχιστράτηγο.
Μετά σκέφτηκα μήπως δεν έφευγε ο Καμένος, αλλά ερχόταν ο Μουζάλας για να παραιτηθεί. Μάλιστα σκέφτηκα ότι ο Καμένος έστειλε στρατό κι αστυνομία για να τον φέρουν από τις Βρυξέλλες με το ζόρι.
Η τρίτη και πιο προωθημένη σκέψη μου ήταν ότι τελικά επειδή τα ελικόπτερα ήταν δύο, έφευγε ο Αλέξης κι όλο το Μαξίμου μαζί, μην αντέχοντας άλλο τους καμένους που αποτελούν την κυβέρνησή του.
Τελικά, λίγο αργότερα τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους. Κανένας δεν πήγαινε κάπου, ούτε έρχονταν ούτε έφευγε κάποιος. Απλά επρόκειτο για τις... πρόβες για τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Στην Ελλάδα ζούμε, κανένας δεν πρόκειται να θυσιάσει καμία κρατική-κυβερνητική καρέκλα για μία στιγμή ευθιξίας, κανένα όνομα Μακεδονία ή ότι άλλο δεν αποτελεί πηγή έμπνευσης και συνοχής, η μόνη συγκολλητική ουσία που κρατάει ενωμένη κάθε κυβέρνηση τα τελευταία 41 χρόνια, είναι η... νομή της εξουσίας και μόνο αυτή..!
Ζήτω το... έθνος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση