GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο εδώλιο καθηγήτρια μετά από μήνυση του Ηλία Κασιδιάρη

Εννέα χρόνια μετά την επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη σε βάρος φοιτητή, η αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, καθηγήτρια του πανεπιστημί...


Εννέα χρόνια μετά την επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη σε βάρος φοιτητή, η αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, καθηγήτρια του πανεπιστημίου Αθηνών Μαίρη Μαυρή-Βαβαγιάννη κάθεται στο εδώλιο του Ι΄Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας μετά από μήνυση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης , τον Οκτώβριο του 2007, η πανεπιστημιακός είχε κρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των δραστών. Η έρευνα της αστυνομίας οδήγησε στον  Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος , ωστόσο, αθωώθηκε από το δικαστήριο, λόγω αμφιβολιών.
Μετά την αθώωση του ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία σε βάρος της Μαίρης Μαυρή-Βαβαγιάννη η οποία ήταν και η βασική μάρτυρας στην υπόθεση.
Σήμερα, μετά από τρεις αναβολές, η υπόθεση φτάνει και πάλι στο ακροατήριο ενώ ο Σύλλογος Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Πανεπιστημιακούς να παρευρεθούν στη δίκη για να συμπαρασταθούν στη συνάδελφο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση