GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις: Όποιος έφερε το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα έρθει η μέρα που θα ζητάει άφεση αμαρτιών

Σφορδή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας πως "όποιος με λόγο ή με άρθρο ή με σχόλιο ή με ψήφο έφερε το ΣΥΡΙ...


Σφορδή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας πως "όποιος με λόγο ή με άρθρο ή με σχόλιο ή με ψήφο έφερε το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα έρθει η μέρα που θα πηγαίνει στην εκκλησία  και θα εξομολογείται και θα ζητάει άφεση αμαρτιών για την καταστροφή της Ελλάδος".

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ρωτήθηκε για την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού σημειώνοντας πως "και παρών είναι και απόλυτα δικαιωμένος'.  

Επίσης σχολίασε: "Αν είδατε την ομιλία του κ. Σαμαρά εχθές ανεφέρθη με ιδιαιτέρως εγκωμιαστικά λόγια στον κ. Μητσοτάκη είπε ότι είμαστε όλοι μαζί με τον κ. Μητσοτάκη και τον στηρίζουμε".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί πως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για τη χώρα σε περίπτωση που ο κ. Σαμαράς  "είχε κάνει την αυτοκριτική του από τον Γενάρη του ’15 και η ΝΔ είχε μπει σε μια φάση αναδιοργάνωσης και  ανανέωσης από τότε", απάντησε: "Όχι. Εγώ είμαι απολύτως ξεκάθαρος ότι δυστυχώς ο ελληνικός λαός δεν άντεχε να μη ζήσει την περίοδο Τσίπρα. Είχε τόσο πολύ μαγέψει τους έλληνες αυτή η ιδέα του εύκολου δρόμου που ότι και να έκανε ο Σαμαράς ήταν αναπόφευκτη η ήττα. Αντιθέτως και πολύ καλά πήγε η ΝΔ γιατί το 28% ήταν θαύμα υπό τις δεδομένες συνθήκες".

 Ερωτηθείς εάν η ΝΔ θέλει να φύγει η κυβέρνηση και τι θα κάνει γι΄αυτό, είπε: "Βεβαίως, δεν θα ψηφίζουμε τα νομοσχέδιά της. Αυτός είναι ο δημοκρατικός τρόπος δεν υπάρχει άλλος"

"Η ΝΔ πιστεύει ότι η παραμονή του κ.Τσίπρα στην πρωθυπουργία βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα …" πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

 

 

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση