GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παράπονο ανάπηρου πολέμου στον Παυλόπουλο

"Μην μας πετάτε σαν στημένες λεμονόκουπες", ανέφερε ένας από τους αναπήρους πολέμου, ο οποίος παρακολουθούσε την παρέλαση, απ...


"Μην μας πετάτε σαν στημένες λεμονόκουπες", ανέφερε ένας από τους αναπήρους πολέμου, ο οποίος παρακολουθούσε την παρέλαση, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπουλο.
Ο κύριος Παυλόπουλος από την πλευρά του του απάντησε: "Δεν σας ξεχνάμε, σας τιμούμε".
Μεταξύ άλλων αφή μηνύματα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης.
Κάνοντας ειδική μνεία στο προσφυγικό πρόβλημα, κάλεσε τα κράτη – μέλη της Ε.Ε. να διαχειριστούν τις μεταναστευτικές ροές με βάση τις αρχές της Ευρώπης και να απομονώσουν ακόμη και με την επιβολή κυρώσεων, όσους διακατέχονται από φοβικά σύνδρομα.
«Η Ελλάδα συμπεριφέρεται στους πρόσφυγες, όπως ταιριάζει στον άνθρωπο, δηλαδή με όρους ανθρωπισμού» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος, προσθέτοντας ότι «απαιτούμε την ίδια συμπεριφορά και από τους εταίρους μας στην Ε.Ε.».
«Όλοι οι Έλληνες που έχουμε δημοκρατικά ιδεώδη, οφείλουμε μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις, να υψώσουμε ένα ενιαίο τείχος συνευθύνης» συμπλήρωσε, εξαίροντας το απαράμιλλο παράδειγμα των αγωνιστών του 1821. 

1 σχόλιο

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ…????????????
    ============================================
    Κύριε Τσίπρα
    όταν ‘’συγκαλύπτεις’’ τους διεφθαρμένους της Καραμανλικής πενταετίας 2004-2009, όταν ξεπουλάς αντί πινακίου φακής τον ‘’Αστέρα’’ και σχεδόν ‘’χαρίζεις’’ τα χρυσοφόρα ελληνικά αεροδρόμια, με τι θάρρος θα ζητήσεις και από τους Έλληνες να κάνουν ΑΥΤΟ! που δεν κάνεις εσύ και ΠΩΣ(?) να σε πιστέψουν?
    Πόσο ..απόθεμα πολιτικής ‘’διαθέτεις’’, ώστε να συμπαίζεις με την δεξιά των λαμογίων και της χρεοκοπίας, με τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της σημερινής κατάντιας της πατρίδας μας?
    Για ποια πολιτική ηθική θα μιλήσεις, όταν είσαι δέσμιος της λερναίας ακροδεξιάς που παρουσιάζεται είτε με την μορφή καΜένων εντελώς, είτε καταρατζαφέρηδων, είτε μιχαλολιάκων,είτε νικολόπουλων είτε τέλος με το πλήθος του αλησμόνητου χαφιεδότσουρμου ( αυτών που …αποτελούνε τον εθνικό κορμό)?
    ΄Όταν δεν ‘’καίγεσαι’’ να μάθεις, που πήγαν τόσο δις ευρώ επί πρωθυπουργίας του ομοιογενούς και ομοιοανατραφέντος κληρονόμου των εθναρχήδηδων καταστροφέων της οικονομίας , του περιβάλλοντος , της Ελλάδας μας.
    *Όταν δεν αναφέρεις ΚΑΝ!!!! τον εγκληματικό και ανεξήγητο διπλασιασμό του χρέους από 178 σε 350 δις ευρώ και ταυτόχρονα μέχρι ΧΘΕΣ, οργίαζες για το …φουσκωμένο έλλειμμα ,που τελικά όχι μόνο ήταν 15,6% , αλλά ακόμη ..ψαχνόμαστε, πώς να πιστέψουμε όλα όσα μας λές ..το βράδυ και αναιρείς ή….ΞΕΧΝΑΣ την άλλη μέρα?
    *Λογικά θα έπρεπε στο λεξικό να σβήσουμε τις λέξεις ‘’ψευτιά’’ και ‘’απάτη’’και να βάλουμε τη λέξη ..Αλέξης, Πάνος…σαν ελάχιστο δείγμα υπόμνησης προς τις γενιές που έρχονται ‘’ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ’’ λες και είσαι τουρκος..Σουλτάνος
    *Όταν ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός που τιμωρήθηκε ήταν ο Άκης, ενώ …χιλιάδες μας ‘’βγάζουν την γλώσσα’’ αφού το σύστημα και η δικαιοσύνη ήταν μέσα στο άθλιο παιχνίδι της ‘’ΕΘΝΙΚΗΣ’’ διαφθοράς και ιδιοτέλειας, τι περιμένεις να κάνουν οι απλοί και έντιμοι αδύναμοι Έλληνες?
    *Όταν ‘’υπακούς’’ στους εντολείς σου και επιλέγεις Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον πιο αποτυχημένο και πολιτικά και ηθικά επιβαρυμένο ‘’χουντοσυγγενή σου’’ Πάκη , όταν συνεργάζεσαι με τον ακροδεξιό πανηλίθιο ψεύτη και συκοφάντη μπουρδολόγο καΜένο εντελώς φοροφυγά πατριδοκάπηλο, τι νομίζεις ότι οι Έλληνες θα δώσουν ως αντάλλαγμα των εγκληματικά πολιτικών συμβιβασμών σου ?
    *Όταν βλέπουν και ακούν οι Ευρωπαίοι και όλος ο κόσμος, όπου έχετε πάει, τις κοτσάνες, τις μπαρούφες και την αμέτρητη αγραμματοσύνη και αναισθησία , είναι σίγουρο ότι ‘’Ηλίθιο’’ θα σε ανεβάζουν, ολοκληρωτικά καΜένο και μπουρδολόγο θα σε κατεβάζουνε.
    *Όταν βλέπουν οι Ευρωπαίοι την αχαριστία την εμπάθεια και την ιδιοτέλεια που έχετε επιδείξει όλοι απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και δεν πτωχεύσαμε ,την αθλιότητα και την εγκληματική σας φύση και συμπεριφορά επί πλέον, να επιρρίψετε όλα σας τα εγκλήματα στον έντιμο πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, πιστεύετε ότι δεν θα σας κοιτούν ‘’σαν αναγκαίο σκατό’’ στην αυλή τους?
    Κύριε Τσίπρα,
    απέδειξες σε ελάχιστο χρόνο την ακαταλληλότητά σου και την επικινδυνότητά σου για την ‘’ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ’’ που διαχειρίζεσαι.
    Απέδειξες, τόσο με τις επιλογές σου όσο και με τις πρακτικές σου, ότι αποτελείς την μεγαλύτερη πολιτική αποτυχία, και την πιο επικίνδυνη παρουσία για το μέλλον της πατρίδας μας, αυτή τη δύσκολη στιγμή, για την οποία και ΕΣΥ ! φέρεις μεγίστη ευθύνη.

    N Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση