GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην κορυφή των προτιμήσεων της Βαλένθια ο Ρομπέρτο

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Βαλένθια βρίσκεται ο Ρομπέρτο, που σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα αποτελεί μεταγραφικό στόχο των «νυ...


Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Βαλένθια βρίσκεται ο Ρομπέρτο, που σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα αποτελεί μεταγραφικό στόχο των «νυχτερίδων» που βλέπουν με καλό μάτι την απόκτηση του. 

Μάλιστα οι Ισπανοί αναφέρουν, πως αν είναι τελικά ο Μίτσελ ο νέος τεχνικός της Βαλένθια, τότε ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, θα αποτελέσει τον πρώτο μεταγραφικό της στόχο. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» η Βαλένθια έχει σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής της λίστας τον Ρομπέρτο, παρά το γεγονός πως η μεταγραφή του, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. 

Και αυτό διότι είναι απόφαση της διοίκησης να μην ξοδευτούν αρκετά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι, μετά την αδυναμία των «νυχτερίδων» να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Η ρήτρα του Ρομπέρτο είναι στα 5 εκ. ευρώ, η οποία έχει ισχύ ως τις 15 Ιουλίου και είναι στο χέρι του Ολυμπιακού αν θα δώσει τον παίκτη σε περίπτωση που έχει στα χέρια του πρόταση από άλλη ομάδα. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν θα συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, σε πρόταση που δεν θα είναι κάτι περισσότερο από δελεαστική.

πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση