GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λοβέρδος για το "Μακεδονία" του Μουζάλα

«Με το ατόπημα του αυτό ο Υπουργός παραβίασε μία εθνική γραμμή,  που ακολουθεί σταθερά η χώρα μας επί δεκαετίες», αναφέρει σε σχετική δ...


«Με το ατόπημα του αυτό ο Υπουργός παραβίασε μία εθνική γραμμή,  που ακολουθεί σταθερά η χώρα μας επί δεκαετίες», αναφέρει σε σχετική δήλωσή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπροσώπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την δήλωση του κ. Λοβέρδου:

«Ο Αν. Υπουργός Μετανάστευσης κ. Μουζάλας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, αποκάλεσε την ΠΓΔΜ Μακεδονία.
Με το ατόπημα του αυτό ο Υπουργός παραβίασε μία εθνική γραμμή,  που ακολουθεί σταθερά η χώρα μας επί δεκαετίες. Η κυβέρνηση σε όλα τα θέματα, αλλά και ειδικά στο θέμα του μεταναστευτικού-προσφυγικού εμφανίζεται ανίκανη κι ανήμπορη να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας μας.
Είτε πρόκειται για εγκληματικό λάθος, ανεπίτρεπτο βέβαια για υπουργό, είτε πρόκειται για προσωπική άποψη του συγκεκριμένου μέλους της κυβέρνησης, είτε πρόκειται για ανομολόγητη, τουλάχιστον έως τώρα, κυβερνητική γραμμή, ο Πρωθυπουργός πρέπει αμέσως να πάρει θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση