GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξώδικο για τη Χρυσή Αυγή...

Σε σχέση με τα διαλαμβανόμενα στα δημοσιεύματα στα υπ’ αρ. 979/3.3.2016 και 980/4.3.2016 φύλλα της Εφημερίδας των Συντακτών και σε απάντη...

Σε σχέση με τα διαλαμβανόμενα στα δημοσιεύματα στα υπ’ αρ. 979/3.3.2016 και 980/4.3.2016 φύλλα της Εφημερίδας των Συντακτών και σε απάντηση προς όλους ο  Γεώργιος Αρ. Μπουλούκος, Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου απέστειλε εξώδικο προς την εφημερίδα. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το περιεχόμενο των επίμαχων άρθρων και οι τίτλοι τους τον προσβάλλουν τόσο ως επιστήμονα, επαγγελματία μαχόμενο Δικηγόρο, συνδικαλιστή, όσο και ως προς τον θεσμικό του ρόλο ως αιρετού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Όπως αναφέρει, κατά παράβαση κάθε κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας η εφημερίδα προέβη στην δημοσίευση των επίμαχων δύο άρθρων που βρίθουν ανακριβειών, παραλείψεων και υπονοιών και παραγνωρίζουν την οικογενειακή ιστορία και την προσωπική, επαγγελματική, συνδικαλιστική και πολιτική πορεία του. Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει ή υπήρξε οποιαδήποτε σχέση του με την Χρυσή Αυγή, όπως προσπάθησαν με επιλεγμένες αναφορές, παραλείψεις και υπονοούμενα να παρουσιάσουν, παραπλανώντας το αναγνωστικό κοινό.
Με τα επίμαχα δύο δημοσιεύματα στοχοποίησαν τον κ. Μπουλούκο, παραβλέποντας ότι η οικογένειά του έχει χύσει αίμα για την Δημοκρατία, προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψή του, και τον κατέστησαν έρμαιο της εκδικητικής διάθεσης τόσο ακραίων κοινωνικών και πολιτικών στοιχείων, όσο και της κακόβουλης και αυθαίρετης κριτικής νεόκοπων δήθεν δημοκρατών.
Στο πλαίσιο του νόμου καλεί την εφημερίδα να αποκαταστήσει την βαρύτατη σε βάρος του προσβολή, άμεσα και το αργότερο, εντός δέκα (10) ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση