GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεσιτάλ Αντετοκούμπο χωρίς ευτυχή κατάληξη

Μια ακόμη σπουδαία παράσταση έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Όμως για πολλοστή φορά δεν αρκούσε για τη νίκη. Μάλιστα οι Μπακς έχασαν στο...


Μια ακόμη σπουδαία παράσταση έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Όμως για πολλοστή φορά δεν αρκούσε για τη νίκη. Μάλιστα οι Μπακς έχασαν στο Ντιτρόιτ με δραματικό τρόπο, καθώς αν και προηγούνταν από την αρχή, είδαν τον Αντρέ Ντράμοντ με φόλοου να διαμορφώνει το 92-91 για τους Πίστονς στα δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ο Giannis τα έκανε… όλα: είχε 21 πόντους (9/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 τάπες και κανένα λάθος σε 36:46 και μαζί με τον Κρις Μίντλετον που πρόσθεσε 27 και τον Γκρεγκ Μονρό που έκανε νταμπλ-νταμπλ (18π., 10 ριμπ.) απέναντι στην παλιά του ομάδα πάλεψαν περισσότερο για τη νίκη.

Ο Μάρκους Μόρις με 21 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ ο Αντρέ Ντράμοντ ακολούθησε με 14 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση