GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άντα Παπανδρέου: Δεν περίμενα ότι δεν θα γεράσω με τον Γιώργο...

Εδώ και 11 μήνες Αντα και Γιώργος Παπανδρέου ζουν χωριστά. Κανένας από τους δυο δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου, ωστόσο το ζ...


Εδώ και 11 μήνες Αντα και Γιώργος Παπανδρέου ζουν χωριστά. Κανένας από τους δυο δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου, ωστόσο το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση, μένουν σε διαφορετικά σπίτια και δεν έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους.

Η πρώην Πρώτη Κυρία της χώρας, μάλιστα, φαίνεται να μην μπορεί να αποδεχθεί τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Οπως μεταφέρει η Espresso, η πρώτη φορά που ο Γιώργος  Παπανδρέου έκλεισε την πόρτα πίσω του για να πάει στο σπίτι του Μαραθώνα δεν ήταν ξεκάθαρος.
Πληροφορίες λένε ότι ζήτησε από την Αντα Παπανδρέου να μείνει απλά για λίγο μόνος του «για να σκεφτεί και να αναθεωρήσει».  Ομως, δεν γύρισε πίσω ποτέ. Αντιθέτως, φαίνεται ότι έχει βάλει μια άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Η κατάσταση έχει οδηγήσει την Άντα Παπανδρέου στο να μην μπορεί να αποδεχθεί ό,τι συμβαίνει, επαναλαμβάνοντας στους στενούς φίλους της που την βλέπουν ακόμη στενοχωρημένη, ότι «περίμενα να γεράσουμε μαζί».

5 σχόλια

  1. Πόσο αλήθεια έχουμε μετανιώσει όλοι σήμερα ?

    Γράφει ο Ν Βράχος.

    Τώρα, που η θαμπάδα του πρωτόγνωρου φόβου, απορίας και της οργής πέρασε, σήμερα νομίζω, μπορούμε να κοιτάξουμε τον καθρέφτη λοξά και να μονολογήσουμε:
    ΣΗΜΕΡΑ είμαστε όλοι σχεδόν οι Έλληνες φιλομνημονιακοί, δηλαδή αναγνωρίσαμε τελικά, ότι είχε δίκιο ο πρωθυπουργός το 2010, και αν δεν τον ανατρέπαμε, θα είχαμε μπεί στο δρόμο για μια νέα Ελλάδα με μέλλον και όραμα.
    Πόσο αλήθεια έχουμε μετανιώσει όλοι σήμερα ?
    ‘’ Πόσο βιαστήκαμε να καταδικάσουμε, ανθρώπους και να απορρίψουμε πολιτικές , τις οποίες σχεδόν δεν είχαμε αντιληφθεί, τις οποίες δεν γνωρίζαμε. Πόσο εύκολα αρπάξαμε το κοντάρι με τη σημαία της ‘’αντιδραστικής ευκαιρίας’’ και βγήκαμε στους δρόμους φωνάζοντας : [[ Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η βουλή]] ! Πόσο άγνωστα και τρομακτικά κενά του ‘’αύριο’’ συγκρούστηκαν με μανία και αγριότητα με την παθογένεια του χθές και τα..’’φυστίκια’’ Αιγίνης, της καθημερινής μας ασχολίας και προβληματισμού;’’
    *Πόσο δύσκολο είναι πια σήμερα, να ξεχάσουμε τους εφιάλτες και τους υβριστές εκείνης της περιόδου, αυτούς που χωρίς δισταγμό σήκωσαν την σημαία του ‘’οργισμένου αγωνιστή της δωροληψίας’’;
    *Τι έκαναν όλοι αυτοί που ποδηγέτησαν ‘’το πλήθος’’ και μετρούσαν μόνο ..αυτοκτονίες και …εχθρούς, που ζητούσαν και έψαχναν για αιμοδότες οπαδούς της άρνησης και της ισοπέδωσης, των ανεξόφλητων ακόμη περιουσιών μας; Τι έκαναν και γιατί, όλοι αυτοί που οδήγησαν το λαό στην απόγνωση και την οικονομία στην αποτελμάτωση;
    * Τότε που η Ελλάδα αγωνιζόταν για την ύπαρξή της, την εθνική της αξιοπρέπεια, και έλεγε ένα δεύτερο ΟΧΙ στις γερμανογαλλικές απαιτήσεις και ευτελισμούς, ένα όχι για την κοινωνική απαλλοτρίωση και γενοκτονία του λαού μας.
    *Τότε που ένας, ΜΟΝΟΣ του, μάχονταν μέσα κι έξω κι όλοι του τραβούσαν το..χαλί!
    *Τότε που ζητούσαμε χρήματα για να μη πτωχεύσουμε, αφού μας έκρυψαν οι λιποτάκτες την αλήθεια και οι άλλοι που έφυγαν και άλλοι που κυβερνούν σήμερα!!!
    *Τότε που έπρεπε σε δύο μήνες να βρούμε 30 Δις Ευρώ και κανείς δεν μας έδινε.
    *Τότε που οι βρικόλακες της Ευρώπης «έμπαιναν» στην Ελλάδα από τις κερκόπορτες των αθλίων, μα και αιώνιων εφιαλτών της πατρίδας μας.
    *Τώρα ξέρουμε όλοι την αλήθεια, ανεξάρτητα αν το αποδεχόμαστε δημόσια ή κατ΄ιδίαν. Ξέρουμε ότι σήμερα υπάρχουμε σαν κράτος, υπάρχουν μισθοί συντάξεις έξοδα γιατί την δύσκολη στιγμή βρέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου να θυσιαστεί για την Ελλάδα.
    *Άραγε, γιατί τόσο εύκολα συνεχίζουμε να πέφτουμε θύματα , μιας παρορμητικής άγνοιας, μιας εύκολης αντίδρασης, μιας μοναδικής σχεδόν μετεμφυλιακής αντεκδίκησης;
    *Σήμερα γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι η πορεία της χώρας μας βρίσκεται στη πιο δύσκολη καμπή της , έτσι όπως την οδήγησαν ανίδεοι καπετάνιοι με παμφάγους ναύτες της αρπαχτής. Σήμερα πρέπει να προσέξουμε τα επόμενα βήματά μας ώστε να αποφύγουμε την χρεοκοπία και να τιμωρήσουμε εκείνους που είτε εκούσια είτε και συνειδητά μας οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού.
    *Αυτούς που βρίσκονται στις ΚΛΕΜΕΝΕΣ πολυθρόνες της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Αυτούς που δύο χρόνια συμπεριφέρθηκαν σαν βάνδαλοι καταστροφείς στην οικονομία μας και στη δημόσια διοίκηση, με μόνο στόχο την αποτυχία του Γιώργου Παπανδρέου.
    *Σήμερα, από ‘’κλεμμένες’’ θέσεις ζητάνε την υποστήριξή μας, την κατανόησή μας, την επιδοκιμασία μας και τελικά την ψήφο μας.
    * Δεν είναι εγκληματική ΑΝΑΙΔΕΙΑ και ΘΡΑΣΟΣ του Σαμαρά και του Τσίπρα να ‘’ξεχνούν’’ ότι αυτοί διέλυσαν , ότι είχε απομείνει από την αδρανή, ύποπτη και εθνικά προδοτική διακυβέρνηση του Καραμανλή της σκοπιμότητας και της αναισθησίας?
    Ξέρουμε άραγε ποιοι είμαστε, τι είμαστε και τι ζητάμε;
    Ποιος θα μας απαντήσει , αν όχι η ιστορική μας διαδρομή; Κάνουμε λάθη και τα διορθώνουμε, ή, πάντα κάνουν λάθη οι..άλλοι, κι εμείς τους τα ’’αναγνωρίζουμε’’… ανακουφισμένοι ;

    ΥΓ.
    Αυτά γράφαμε και αυτά πιστεύαμε τότε, που όλοι σχεδόν οι εχθροί της δημοκρατίας και της διαφάνειας, οργισμένοι και ‘’ποτισμένοι’’ έκαιγαν τη σημαία της καρδιάς μας και της περηφάνιας μας, ‘’σκοτώνοντας το μέλλον των παιδιών μας οδηγώντας την πατρίδα μας στην χρεοκοπία και στο εθνικά αφανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρώτα τους Ευρωπαίους για το έλλειμμα

    Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τον κ. Τσίπρα να ρωτήσει τους Ευρωπαίους συνομιλητές του ποιο ήταν το έλλειμμα του 2009, ποιος έφταιγε για τα χάλια της χώρας, αν ρώτησε τον κ. Γιούνκερ, για παράδειγμα, να μάθει τελικά ποια κυβέρνηση έπαιξε εγκληματικά παιχνίδια με το έλλειμμα της χώρας;
    Και ρώτησε τον κ. Τσίπρα, αν φοβόταν την απάντηση, γιατί μετά από αυτή δεν θα έβρισκε υποψηφίους για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
    Του ζήτησε επίσης, να ρωτήσει τους υπεύθυνους του ΔΝΤ και να τους ζητήσει να του πουν την αλήθεια «για το άλλο παραμύθι που κυκλοφόρησε και ο ίδιος στην Ελλάδα, ότι όλα ήταν δήθεν προσχεδιασμένα από τον Παπανδρέου»;
    Και συνέχισε: «Γιατί δεν τους ρωτάει πότε αποφασίστηκε το Μνημόνιο, ποια βοήθεια είχε ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση από το ΔΝΤ μέχρι τον Απρίλιο του 2010;
    Γιατί δεν τους ρωτάει αν υπήρχε τότε, με τα τότε δεδομένα, άλλη εφικτή λύση από αυτή που επιλέχθηκε;
    Να τους ρωτήσει – και να έρθει να μας πει τι του είπαν....!
    ΝΜαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ποιο ΚΟΜΜΑ πήγαν τα λεφτά κ. Παυλόπουλε??? .
    =========================================
    Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος
    κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων , τις μισθοδοσίες των εκατοντάδων χιλιάδων προσληφθέντων υπαλλήλων, και τόσες άλλες σπατάλες και χαριστικές δανειοδοτήσεις,
    ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε « συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».
    *Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή;
    *Τί άλλα στοιχεία επί πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή;
    Γι αυτό τον εκπαραθυρώσατε?
    *Τι έγιναν τα λεφτά; Σε ποιό κόμμα πήγαν, όπως υπέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.?
    Καλύπτετε τους ΚΛΕΦΤΕΣ??
    Ν Μαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ
    =====================
    Στις 4 Δεκεμβρίου του 2012 έγραψαν σε αυτό το μπλογκ:

    1.30 Σεπτεμβρίου «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»: πηγές του ΣΔΟΕ αναφέρουν ότι στην λίστα Λαγκαρντ συμπεριλαμβάνεται οικογένεια ισχυρού πολιτικού.

    1. 30 Σεπτεμβρίου οlympia.gr: Μεγάλη πολιτική οικογένεια στη λίστα Λαγκάρντ, που έκρυψε ο Παπακωνσταντίνου. Περιλαμβάνονται νεαροί και υπέργηροι της οικογένειας.

    2 Οκτωβρίου: Ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος αναφέρει ότι σε σύσκεψη άκουσε από δύο Διευθυντές του ΣΔΟΕ ότι η Μ.Π. της λίστας με τα 500 εκ.δολάρια είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

    3 Οκτωβρίου καταθέτει ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος και κατονομάζει τους Διευθυντές του ΣΔΟΕ Λέκκα και Καραμάνο ότι ανέφεραν ότι η Μ.Π. της λίστας με τα 500 εκ.δολάρια είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου

    3 Οκτωβρίου την ίδια μέρα!!!
    οlympia.gr: «Μα τι στην ευχή την Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει μέσα η λίστα Φαλτσιανί και κάνουν έτσι στο ΠΑΣΟΚ;»

    2 Δεκεμβρίου πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και «ΒΗΜΑ»

    ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ - ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - Olympia.gr - ΒΗΜΑ με αλληλοενημέρωση σε συχνότητα ημέρας!

    Έχουμε λοιπόν και λέμε:

    1. Νίκος Παπανδρέου: Λίστα Λαγκαρτν, Business

    2. Ανδρέας Παπανδρέου: CDS κέρδη εκατομμυρίων από πτώχευση και κούρεμα χρέους

    3.Μαργαρίτα Παπανδρέου: Λίστα Λαγκάρντ-πολυεκατομμυριούχος

    4. Γιώργος Παπανδρέου: Προδότης, Μασώνος, Αμερικάνος που παρέδωσε την Εθνική Ανεξαρτησία βάσει σχεδίου στο ΔΝΤ, αρνήθηκε δις Ρωσίας και Κίνας.

    5.Ανδρέας Γ. Παπανδρέου: Κλέφτης με κουτιά πάμπερς, Ειδικό Δικαστήριο


    ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ;
    ====================

    ΣΗΜΕΡΑ: Ο κ. Στασινόπουλος έστειλε έγγραφο για χρήση στη δικαιοσύνη που λέει ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου δεν έχει καμιά σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ ...Μάλιστα στο έγγραφό του καταλήγει τονίζοντας ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση «με τις ασύστατες συκοφαντικές διαδόσεις εις βάρος σας, τις οποίες επικρίνω και εγώ από τη θέση μου». (http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=650405). Καταλάβατε τώρα γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα;
    ΝΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ζητήσουν συγγνώμη;
    =======================
    Δικαιώθηκε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε δικαστική διαμάχη με τη «Δημοκρατία»
    =======================================================================
    Την Μαργαρίτα Παπανδρέου δικαίωσε το δικαστήριο στην διαμάχη της με την εφημερίδα «Δημοκρατία», μετά από δημοσιεύματα της τελευταίας που την παρουσίαζαν στη λίστα Λαγκάρντ ως κάτοχο λογαριασμού αστρονομικού ποσού.
    Η σχετική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών καταδικάζει την εφημερίδα σε χρηματική αποκατάσταση της ηθικής βλάβης της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, για τον λόγο ότι παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψή της.
    «Ο ισχυρισμός Μέσων Ενημέρωσης και κάποιων πολιτικών παραγόντων περί της ύπαρξης λογαριασμού της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη γνωστή ως λίστα Λαγκάρντ, αποδείχθηκε όχι απλώς ψευδής, αλλά και σκόπιμα αναπαραγόμενος από συγκεκριμένα ΜΜΕ και μάλιστα, εν γνώσει τους ότι το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου δεν υπήρχε στην περιβόητη λίστα, αφού αυτή είχε ήδη ανοίξει και ήταν γνωστά όλα τα ονόματα όταν αναπαρήγαγαν τη δήθεν είδηση – αθλιότητα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
    «Θα ζητήσουν συγνώμη; Θα αποκαταστήσουν την αλήθεια και στο δημόσιο διάλογο; Θα σταματήσουν επιτέλους την επιχείρηση παραγωγής λάσπης και αθλιοτήτων εναντίον των Παπανδρέου;», αναρωτιούνται οι συντάκτες της ανακοίνωσης, υπενθυμίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού βάλλεται από δημοσιεύματα που στηρίζονται σε μύθους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση