GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ναι" Γιώργου στην επιστολή-πρόσκληση του Σταύρου Θεοδωράκη

Θετικά ανταποκρίνεται ο Γιώργος Παπανδρέου σε επιστολή-πρόσκληση που του απέστειλε, χωρίς να ανακοινωθεί, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Στην απ...


Θετικά ανταποκρίνεται ο Γιώργος Παπανδρέου σε επιστολή-πρόσκληση που του απέστειλε, χωρίς να ανακοινωθεί, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Στην απάντησή του ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει ότι “το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και εγώ, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην ανάγκη της προώθησης των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα” και πως με βάση αυτή την στόχευση “συμμετέχουμε σε αυτόν το διάλογο για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, που κύριος σκοπός του θα πρέπει να είναι, το εθνικό και κοινωνικό διακύβευμα: Πώς η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση αντιμετωπίζοντας με παρρησία τα πραγματικά - όχι επίπλαστα, αίτιά της, ώστε να οικοδομήσουμε την Ελλάδα της επόμενης ημέρας σε στέρεες δημοκρατικές βάσεις”.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επισημαίνει ότι αυτό το εγχείρημα θα πρέπει να έχει προοδευτικό πρόσημο.

“Η πρωτοβουλία αυτή είναι επιτακτική, ειδικά σήμερα, που η αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η αντίστοιχη της ΝΔ να αντιμετωπίσει τα πραγματικά διακυβεύματα της χώρας και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ελληνισμού - όπως φάνηκε και από τη διακυβέρνησή της, έχουν οδηγήσει την Ελληνική κοινωνία σε μια επικίνδυνη στασιμότητα, ακόμη και πόλωση”, σημειώνει ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ και δηλώνει ότι είναι ανοικτός σε συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού.

5 σχόλια

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ...
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Η οικονομία σήμερα, ακόμη πιο πολύ από πρίν, βουλιάζει στα καΜένα πολιτικά εξαμβλώματα.
    *H ανεργία κτυπά κόκκινο και οι επιβήτορες εξουσίας και του ελληνικού λαού, κάνουν προπόνηση λαϊκισμού, πατριδοκαπηλίας, και προκλητικού παρασιτισμού. 1.500.000 άνεργοι ψάχνουν για μια θέση ’’στον ήλιο’’ ενώ οι αγράμματοι και άχρηστοι κομματικοί στρατοί γεμίζουν τις λίστες πληρωμών κάθε τέλους του μήνα και μάλιστα ‘’ανάξιων’’ και χαμένων πληρωμών.
    Λιποθυμούν τα παιδιά στα σχολεία και ο καΜένος εντελώς ‘’καίει- αποτεφρώνει- τα δημόσια ταμεία και ..αναβαθμίζει το χρέος και τα ελλείμματα.
    Τακιμιάζει ο Αλέξης με τον Πάκη τον φυσικό αυτουργό της χρεοκοπίας μας μαζεύει στην κυβέρνηση όλα τα ακροδεξιά απολειφάδια της κομματικής ..υποδιαστολής.
    *Σήμερα ο ΛΑΟΣ μας, αντιλαμβάνεται με τρόμο το λάθος του και ζητά εκδίκηση από τους εγκληματίες που τον εξαπάτησαν.
    *Γιατί και πώς(?) άραγε ‘’έπεσε στην παγίδα’’ των εξουσιολάγνων προδοτών και αποστατών?
    *Ποιος ‘’Αίολος’’ άνοιξε μόνος του τον ασκό της απιστίας των συκοφαντών και των μπουρδολόγων φοροφυγάδων?
    *Που είναι ο Βασίλης μαυροκόκκινος δικαστής ,που κάθε λίγο ‘’πυρπολούσε το πέλαγος’’ με τις κατηγορίες του και τις μισερές μιζέριες του, εναντίον του Πασόκ και ειδικά εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου? Δεν ‘’καταδίκασε’’ τον Ανδρέα και ήθελε να συμβάλλει στην τιμωρία του Γιώργου?
    * Που είναι εκείνος ο μικρός και αδόκιμος Αλέξης να μας ενημερώσει για το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ των 86Δις ευρώ που μας ετοιμάζει?
    *Αυτό εννοούσε όταν έλεγε ''θα σχίσει'' τα μνημόνια τα μικρά και θα πάμε στα... μεγάλα? και εγώ περιμένω έξη μήνες να αλλάξει η ζωή μου, να γίνω περήφανος και αγωνιστής έλληνας γεμάτος αξιοπρέπεια και καλλίτερη και χωρίς άγχος ζωής?
    *Και αντί για αυτό, ''συγκάλυψε'' τον ΨΕΥΤΗ πολιτικό απατεώνα Καραμανλή, έκανε Πρόεδρο τον φυσικό αυτουργό εκτελεστή της οικονομίας Πάκη τον σεξουλιάρη, που λένε . ''Τακίμιασε'' με τα πολιτικά απόσκατα και συγκυβερνά με καΜένους, Γρηγοροβλαμμένους και Παυλοκαυλωμένους ?
    *Με αυτό το πρόγραμμα και με αυτά τα πολιτικά απορριμματοφόρα θα ''επιδιώξει'' να σώσει και να εκσυγχρονίσει την Ελλάδα μας?
    *Πόση πίκρα αισθάνομαι, μαζί με τον ‘’παρασυρόμενο’’ λαό μας, από τους ψευτοκαΜένους συκοφάντες ‘’κίναιδους’’ της αφελούς δημοκρατίας μας, να την ‘’βλέπω’' να ..βιάζεται ασύστολα, ανεπαίσχυντα και να ''γεννά'' τα εξώγαμα εξαμβλώματα της πολιτικής αλητείας, της καταστρατηγημένης δικαιοσύνης και της διεφθαρμένης παραοικονομίας?
    Με θλίψη σκέπτομαι ότι απεδείχθη περίτρανα, ότι οι προσπάθειες που έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ήταν ότι το ανθρωπίνως δυνατόν για να σωθεί η Ελλάδα, μετά την αναισθησία του ..βουδιστή, την υπονόμευση του Καλαματιανού, του Τσίπρα και των άλλων..καμένων εγκεφάλων και ανεγκέφαλων, τόσο της μέσο-ακροδεξιά,ς όσο και της κουλτουροδιαστελόμενης ..αριστεράς καρδίας και της δεξιάς τσέπης.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να συλλάβει αυτούς πολιτικούς απατεώνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ
    Δεξιά και ‘’Αριστερά’’ έκαναν τα ΠΑΝΤΑ για να ανατραπεί η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου κι ας χρεοκοπούσαμε !!!
    Σήμερα ‘’ψάχνουνε’’ να βρούνε ποιος είναι ο ΠΙΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ από τους δύο?

    Απορία: Ο λαός μας που τα γνωρίζει ΟΛΑ! πως ανέχεται κι άλλη ΑΠΑΤΗ?
    Στις 4 Δεκεμβρίου του 2012 έγραψαν σε αυτό το μπλογκ:

    1.30 Σεπτεμβρίου «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»: πηγές του ΣΔΟΕ αναφέρουν ότι στην λίστα Λαγκαρντ συμπεριλαμβάνεται οικογένεια ισχυρού πολιτικού.

    1. 30 Σεπτεμβρίου οlympia.gr: Μεγάλη πολιτική οικογένεια στη λίστα Λαγκάρντ, που έκρυψε ο Παπακωνσταντίνου. Περιλαμβάνονται νεαροί και υπέργηροι της οικογένειας.

    2 Οκτωβρίου: Ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος αναφέρει ότι σε σύσκεψη άκουσε από δύο Διευθυντές του ΣΔΟΕ ότι η Μ.Π. της λίστας με τα 500 εκ.δολάρια είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

    3 Οκτωβρίου καταθέτει ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος και κατονομάζει τους Διευθυντές του ΣΔΟΕ Λέκκα και Καραμάνο ότι ανέφεραν ότι η Μ.Π. της λίστας με τα 500 εκ.δολάρια είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου

    3 Οκτωβρίου την ίδια μέρα!!!
    οlympia.gr: «Μα τι στην ευχή την Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει μέσα η λίστα Φαλτσιανί και κάνουν έτσι στο ΠΑΣΟΚ;»

    2 Δεκεμβρίου πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και «ΒΗΜΑ»

    ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ - ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - Olympia.gr - ΒΗΜΑ με αλληλοενημέρωση σε συχνότητα ημέρας!

    Έχουμε λοιπόν και λέμε:

    1. Νίκος Παπανδρέου: Λίστα Λαγκαρτν, Business

    2. Ανδρέας Παπανδρέου: CDS κέρδη εκατομμυρίων από πτώχευση και κούρεμα χρέους

    3.Μαργαρίτα Παπανδρέου: Λίστα Λαγκάρντ-πολυεκατομμυριούχος

    4. Γιώργος Παπανδρέου: Προδότης, Μασώνος, Αμερικάνος που παρέδωσε την Εθνική Ανεξαρτησία βάσει σχεδίου στο ΔΝΤ, αρνήθηκε δις Ρωσίας και Κίνας.

    5.Ανδρέας Γ. Παπανδρέου: Κλέφτης με κουτιά πάμπερς, Ειδικό Δικαστήριο

    ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ;
    ====================

    ΣΗΜΕΡΑ: Ο κ. Στασινόπουλος έστειλε έγγραφο για χρήση στη δικαιοσύνη που λέει ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου δεν έχει καμιά σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ ...Μάλιστα στο έγγραφό του καταλήγει τονίζοντας ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση «με τις ασύστατες συκοφαντικές διαδόσεις εις βάρος σας, τις οποίες επικρίνω και εγώ από τη θέση μου». (http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=650405). Καταλάβατε τώρα γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΘΛΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ‘’ΒΟΥΛΕΣ’’
    ========================================================
    ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ……ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ

    ΠΑΝΟΣ: Συκοφάντης, ψεύτης, ταραχοποιός,…βουλευτής ?

    [[Έμμισθος μεσάζων των διεθνών τοκογλύφων ο Γιώργος Παπανδρέου, κατά τον Πάνο Καμμένο!]]
    Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011
    Σάλος προκλήθηκε στη βουλή από τις καταγγελίες που ακούστηκαν από τον βουλευτή της ΝΔ, Πάνο Καμμένο που ούτε λίγο ούτε πολύ είπε για τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι ‘’λειτουργεί ως έμμισθος broker των διεθνών τοκογλύφων’’.
    (...) «Στη διάρκεια της συζητήσεως για την υπόθεση της Προκαταρκτικής για τη Siemens, σε σχόλιο του Υπουργού Επικρατείας κ. Παμπούκη που είπε «εγώ δεν παίζω πολιτικά CDS», απήντησα ότι κάποιοι παίζουν οικονομικά CDS. Κι επειδή αναφέρθηκα πράγματι στο ότι ο Πρωθυπουργός λειτουργεί ως «έμμισθος broker» των διεθνών τοκογλύφων, οφείλω να δώσω δημόσια εξήγηση.
    **Αναφέρομαι στο ασφάλιστρο κινδύνου, στο CDS, το οποίο αγόρασε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2009 και το οποίο πουλήθηκε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το Δεκέμβριο του 2009, αξίας 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όταν τα spreads ήταν στις 305 μονάδες, με κέρδος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου της τάξεως των 40 εκατομμυρίων.
    1.**Καταδίκη 100 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS
    ============================
    Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά JJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , αποκαλούμενου και ως «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου» από φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.
    Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Πάνος Καμμένος αφού σήμερα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για τα όσα υποστήριζε περί εμπλοκής της Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στο Μνημόνιο.
    Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του.
    100.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ –ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ
    Καταπέλτης κατά Καμμένου είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση των CDS.Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών χαρακτηρίζει «ψευδείς και συκοφαντικούς» στους ισχυρισμούς του πρόεδρου των ΑΝΕΛ και τότε βουλευτή της ΝΔ, Πάνου Καμμένου για τα περίφημα CDS και την εμπλοκή σε αυτή την «κερδοσκοπική διαδικασία προσώπων που παραπέμπουν στο περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και τον αδελφό του Ανδρίκο».
    Παράλληλα, καταδικάζει τον Πάνο Καμμένο σε αποζημίωση 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη που προκάλεσε στην εταιρία, ισχυριζόμενος πως αυτή αγόρασε τα «γυμνά» ασφάλιστρα δανειστικού κινδύνου (CDS) με βάση αναφοράς τα ελληνικά ομόλογα που πούλησε στο τέλος του 2009 το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
    Σύμφωνα με την απόφαση – καταπέλτη οι ισχυρισμοί του εναγόμενου δεν αποδείχτηκαν αληθείς αλλά ψευδείς, καθώς ο εναγόμενος δεν ανταποκρίθηκε στο βάρος των αποδείξεων. Δεν προσκόμισε ουδεμία συναλλαγή της ενάγουσας σε CDS επί ελληνικών ομολόγων και ουδένα κωδικό αυτής στον διεθνή οργανισμό ISDA, κάτι που αποδεικνύει το ψευδές των καταγγελιών.
    Οι δικαστές έκριναν επίσης, πως κάθε φορά που ο κ. Καμμένος θα επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που κρίθηκαν συκοφαντικοί θα πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ και του επιδίκασαν τα δικαστικά έξοδα 12.500 ευρώ.


    ΝΒράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2.**Καταδίκη 30. 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS
    =====================================
    για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Α.Παπανδρέου.
    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ. Επίσης, του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, και κάθε φορά που θα παραβιάζει την εντολή και θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο. Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Ανδρεα Παπανδρέου έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για δήθεν εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.
    3.**Καταδίκη 10. 000 ευρώ στον Καμμένο
    Ταξίαρχος παίρνει αναδρομικά από τον Καμμένο! Κέρδισε αγωγή εναντίον του.17.10.2014 | 00:21
    “Μαϊμού εκπρόσωπο Τύπου του NATO”, είχε αποκαλέσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον Παναγιώτη Θεοδωρακίδη σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο Ταξίαρχος ε.α είχε θεωρήσει συκοφαντικά τα όσα είπε ο κ.Καμμένος και είχε προσφύγει με αγωγή στα δικαστήρια.
    Ο κ.Θεοδωρακίδης είχε δικαιωθεί πρωτόδικα και πριν λίγες μέρες εκδικάστηκε η έφεση που είχε κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Η απόφαση ήταν πάλι υπέρ του Ταξίαρχου. Σύμφωνα με την απόφαση ο κ. Καμμένος πρέπει να του πληρώσει 10.000 ευρώ ως αποζημίωση. Άρα ο Θεοδωρακίδης πήρε …αναδρομικά από τους ΑΝΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8.Νέα αγωγή μάζεψε ο Καμμένος!
    ΠΑΝΑΡΑ ΠΕΣ "ΑΝΤΡΙΚΟΣ" ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ! Νέα αγωγή μάζεψε ο Καμμένο! Πάλι θα τρέχει στα δικαστήρια να τα μπαλώνει
    Σήμερα το πρωί στις 10.30 π.μ. ο εκδότης των εφημερίδων «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» και «Karfitsa», Νίκος Καραμανλής,συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο των εφημερίδων, κ. Αλέξη Κούγια, επισκέφθηκε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κα Ευτέρπη Κουτζαμάνη, και κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου.

    Η μήνυση κατετέθη προκειμένου να επισπευσθεί η άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου για να οδηγηθεί η υπόθεση στο ακροατήριο.
    Σε δήλωσή του ο κ. Νίκος Καραμανλής προειδοποίησε ότι θα είναι αμείλικτος έναντι του προέδρου των Ανεξερτήτων Ελλήνων.
    «Είναι η πρώτη φορά στην προσωπική και επαγγελματική σταδιοδρομία που που αναγκάζομαι να στραφώ στη Δικαιοσύνη για να με προστατεύσει από ένα πολιτικό πρόσωπο» τόνισε.
    Από την πλευρά του ο κ. Κούγιας επεσήμανε πως «πρώτη φορά στα 40 χρόνια που υπηρετεί την Δικαιοσύνη έχει αντιληφθεί τέτοια εγκληματική συμπεριφορά».Σημείωσε ακόμη ότι είναι αδιανόητο το γεγονός «ένας δημοσιογράφος να απευθύνει με ευπρεπή τρόπο μια ερώτηση σε αρχηγό πολιτικού κόμματος από τους νεότερους που θα έπρεπε να εκπέμπει και άλλο ήθος και ο κ. Καμμένος με προκλητικό τρόπο, αντί να απαντά στην ερώτηση, να συκοφαντεί έναν εκδότη εφημερίδος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση