GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός εθνικής Ριμπερί, Μπενζεμά

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ενημέρωσε για τους λόγους που δεν κλήθηκαν οι τρεις συγκεκριμένοι για τα δύο ματς προετοιμ...


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ενημέρωσε για τους λόγους που δεν κλήθηκαν οι τρεις συγκεκριμένοι για τα δύο ματς προετοιμασίας, ξεκαθαρίζοντας πως τους υπολογίζει κανονικά για την αποστολή του EURO στα γήπεδα της χώρας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για τον Βαλμπουενά, ανέφερε πως είναι τραυματίας και πως ποτέ δεν παίρνει παίκτες που είναι έτοιμοι, όπως ισχύει και στην περίπτωση του μέσου της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση, όμως δε θεωρείται όσο απόλυτα έτοιμος θα ήθελε ο πρώην αρχηγός των «τρικολόρ».

Όσον αφορά στον επιθετικό της Ρεάλ, τόνισε πως: «Είναι απόφαση δική μου και του προέδρου της ομοσπονδίας», αφού κυκλοφόρησαν και φήμες πως ο παίκτης είναι ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών, πλην της υπόθεσης εκβιασμού του πρώτου απόντα από την αποστολή των διοργανωτών του 15ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αντίθετα, για πρώτη φορά κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Ν΄Γκολό Καντέ της Λέστερ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ουγκό Γιορίς (Τότεναμ), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Μπενουά Κοστίλ (Ρεν)

Αμυντικοί: Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ), Μαμαντού Σακό (Λίβερπουλ), Λοράν Κοσιελνί (Άρσεναλ), Ζερεμί Ματιέ (Μπαρτελόνα), Μπακαρί Σανιά (Μάντσεστερ Σίτι), Κριστόφ Ζαλέ (Λιόν), Πατρίς Εβρά (Γιουβέντους), Λουκά Ντιν (Ρόμα)

Μέσοι: Ν' Γκολό Καντέ (Λέστερ), Γιοάν Καμπάιγ (Κρίσταλ Πάλας), Λασανά Ντιαρά (Μαρσέιγ), Μπλεζ Ματουϊντί (Παρί Σεν-Ζερμέν), Μουσά Σισοκό (Νιούκαστλ), Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους), Ντιμιτρί Παγέ (Γουέστ Χαμ), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν)

Επιθετικοί: Ολιβιέ Ζιρού (Άρσεναλ), Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ (Τίγκρες), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Αντονί Μαρσιάλ (ManUtd)

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση