GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι τοποθετήθηκαν στον Τομέα Παιδείας της ΝΔ

Με απόφαση του Υπεύθυνου του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Λαρίσης, Μάξιμου Χαρακόπουλου, συγκροτείται Τ...

Με απόφαση του Υπεύθυνου του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Λαρίσης, Μάξιμου Χαρακόπουλου, συγκροτείται Τομέας Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, στον οποίο συμμετέχουν κοινοβουλευτικοί που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και πρόσωπα με γνώσεις και εμπειρία στα ζητήματα της παιδείας αλλά και διάθεση προσφοράς στη διαμόρφωση των πολιτικών θέσεων και του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Για την καλύτερη λειτουργία του Τομέα συστήνονται τέσσερεις (4) Ομάδες Εργασίας:
1) Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,
2) Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,
3) Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και
4) Δια Βίου Μάθησης.

Γραμματέας του Τομέα Παιδείας ορίζεται ο κ. Σωτήρης Γκλαβάς, πρώην Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
Συντονιστής της Ομάδας Εργασίας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίζεται ο κ. Θόδωρος Γούπος, Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Συντονιστής της Ομάδας Εργασίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ορίζεται ο κ. Παρασκευάς Γιαλούρης, Σχολικός Σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Συντονιστής της Ομάδας Εργασίας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίζεται ο κ. Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, Καθηγητής, πρώην Πρύτανης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Προεδρεύων της Συνόδου Πρυτάνεων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.
Συντονιστής της Ομάδας Εργασίας Δια Βίου Μάθησης ορίζεται ο κ. Βαγγέλης Ζαχαράκης, Σχολικός Σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πρώην Ειδικός Γραμματέας Ευρωπαϊκών Πόρων.
Με αφορμή τη συγκρότηση του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Χαρακόπουλος, δήλωσε: «Η Παιδεία για την Νέα Δημοκρατία, όπως έχει τονίσει ο Πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αποτελεί μια από τις βασικές μας προτεραιότητες. Τα προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί στην εκπαίδευση, τα οποία εντάθηκαν τον τελευταίο χρόνο λόγω της ανεπάρκειας και των ιδεοληψιών των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ζητούν επιτακτικά λύσεις. Γι’ αυτές τις λύσεις θα δουλέψουμε, με σχέδιο, γνώση και όραμα στον Τομέα Παιδείας, ο οποίος στελεχώθηκε από ανθρώπους με εμπειρία στην εκπαίδευση και κυρίως όρεξη για να προσφέρουν, και ως εκ τούτου θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την συμμετοχή τους στην νέα μας προσπάθεια».
Ο Τομέας Παιδείας θα συνεδριάσει σε ολομέλεια την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, στις 17:00, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση