GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ταμήλος για τους πρόσφυγες: Ας μείνουν εκεί ως το Πάσχα

Τις εξελίξεις στο προσφυγικό σχολίασε ο πρώην βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος προτείνοντας οι πρόσφυγες να μεταφ...

Τις εξελίξεις στο προσφυγικό σχολίασε ο πρώην βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος προτείνοντας οι πρόσφυγες να μεταφερθούν στον Πλαταμώνα, στα κάμπινγκ του ΕΟΤ.
«Να πάνε στον Πλαταμώνα που έχει ένα σωρό κάμπινγκ ο ΕΟΤ και είναι άδεια αυτή την εποχή, ας μείνουν εκεί ως το Πάσχα, δεν μας πειράζει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ταμήλος, μιλώντας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό “Λέσχη”.
«Δεν υπάρχει λόγος να έρθουν πρόσφυγες στην Καλαμπάκα, όπως ακούγεται για το στρατόπεδο Ζιώγα, γιατί στην Καλαμπάκα υπάρχει ο τουρισμός, που θα πληγεί και από τον τουρισμό αυτό βοηθιέται όλος ο νομός. Μπορεί η Μυτιλήνη, η Κω, η Λέρος να έχει περισσότερο τουρισμό, αλλά δεν μας νοιάζει τι γίνεται εκεί. Εμάς μας νοιάζει το σπίτι μας να προσέξουμε, και στο κάτω-κάτω της γραφής αφού και οι ίδιοι δεν θέλουν να έρθουν εδώ οι μετανάστες, γιατί τους φέρνουν; Υπάρχουν καλύτεροι νομοί από το δικό μας για να μείνουν, δεν χρειάζεται να έρθει κανένας εδώ».
Πηγή trikalavoice.gr

1 σχόλιο

  1. Γι αυτό είσαι πρώην Βουλευτής. Με αυτά που λες δεν νομίζω να ξαναγινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση