GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρυξέλλες: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις Βρυξέλλες στη μνήμη των θυμάτων των χθεσινών αιματηρών επιθέσεων στη βελγική πρωτεύ...


Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις Βρυξέλλες στη μνήμη των θυμάτων των χθεσινών αιματηρών επιθέσεων στη βελγική πρωτεύουσα.

Πολλές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία του Χρηματιστηρίου στο κέντρο των Βρυξελλών, οι οποίοι έσπασαν τη νεκρική σιγή, μετά το λεπτό που αφιερώθηκε στη μνήμη των θυμάτων στις 12:00 τοπική ώρα (13:00 ώρα Ελλάδος), φωνάζοντας "Ζήτω το Βέλγιο" και χειροκροτώντας.

Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου, Φίλιππος και Ματθίλδη, ο βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ, συνοδευόμενος από τον γάλλο ομόλογό του Μανουέλ Βαλς, και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μετείχαν στην εκδήλωση αυτή που έγινε στην έδρα της Κομισιόν, στην καρδιά των ευρωπαϊκών θεσμών.

Την ίδια ώρα ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου Ζάβεντεμ των Βρυξελλών, Άρναουντ Φάιστ, ανακοίνωσε ότι αυτό θα παραμείνει και αύριο Πέμπτη κλειστό. "Δεν θα υπάρχουν εμπορικές πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο των Βρυξελλών αύριο (Πέμπτη) 24 Μαρτίου", αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter o Φάιστ.

Παράλληλα, η βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα ότι ματαιώθηκε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ του Βελγίου και της Πορτογαλίας που θα γινόταν την Τρίτη 29 Μαρτίου στις Βρυξέλλες κατόπιν αιτήματος των δημοτικών αρχών των Βρυξελλών.

"Για λόγους ασφαλείας και προληπτικά, οι δημοτικές αρχές των Βρυξελλών ζήτησαν από την URBSFA (τη βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία) να ματαιώσει το ματς Βέλγιο-Πορτογαλία της 29ης Μαρτίου", αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση