GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δρίτσας: Όχι στη λογική του συμψηφισμού για το προσφυγικό

Την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να μπει στη λογική του συμψηφισμού των δεσμεύσεων προς τους δανειστές και του προσφυγικού ζητήματος,...


Την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να μπει στη λογική του συμψηφισμού των δεσμεύσεων προς τους δανειστές και του προσφυγικού ζητήματος, εξέφρασε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

«Για τη μεν διαπραγμάτευση -έτσι έχει τοποθετηθεί η κυβέρνηση- πρέπει πράγματι να ληφθούν υπ’ όψιν τα βάρη που σηκώνει η ελληνική κοινωνία, αναφορικά με τις συμβατικές μας δεσμεύσεις ως απότοκο της συμφωνίας που έχουμε με τους εταίρους (...)», ανέφερε ο κ. Δρίτσας και πρόσθεσε:

«Αλλά, δεν πρέπει να μπούμε στη λογική του συμψηφισμού γιατί αυτό θα ήταν πολύ ολισθηρό έδαφος και για τη μία υπόθεση και για την άλλη. Και για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, δηλαδή και για την αντιμετώπιση των δεσμεύσεων μας και των πολιτικών που πρέπει να αναπτυχθούν για την πορεία της χώρας».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση