GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελειώνει το θέμα Σιμόες για την ΑΕΚ

Κρίσιμη ημέρα για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες με την ΑΕΚ. Ο 26χρονος μέσος και ο μάνατζερ του, Κιμ Ριμπέιρο...


Κρίσιμη ημέρα για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες με την ΑΕΚ. Ο 26χρονος μέσος και ο μάνατζερ του, Κιμ Ριμπέιρο, που βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ελλάδα είχαν μια πρώτη επαφή με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Η Ένωση έχει μεταφέρει στον Πορτογάλο ότι θέλει να τον «δέσει» με ένα συμβόλαιο που θα έχει καλύτερους όρους για τον ίδιο. Που θα του αποφέρει μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές, ενώ θα επεκταθεί και η χρονική του διάρκεια.

Πάντως, τα σπουδαία αναμένονται εντός της Παρασκευής, καθώς πρόκειται να γίνει συνάντηση με παίκτη και τον εκπρόσωπό του στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Πειραιά. Αποπνέει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει αισιόδοξο φινάλε στην υπόθεση και πως αυτό θα γίνει άμεσα.

Ο Σιμόες έχει 24 συμμετοχές στη Super League και έξι στο Κύπελλο, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες για να τον αποκτήσουν. Μεταξύ αυτών η Μονακό, αλλά και η Μάλαγα που δείχνει πιο… ζωηρή.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση