GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νταμπίζας: Όταν αποφάσισε να πάει στον Παναθηναϊκο...

Ο Νίκος Νταμπίζας παραχώρησε συνέντευξη στην Chronicle Live και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δύσκολη απόφαση που πήρε το 2013 να αναλά...


Ο Νίκος Νταμπίζας παραχώρησε συνέντευξη στην Chronicle Live και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δύσκολη απόφαση που πήρε το 2013 να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» ήταν σε μεταβατική περίοδο και ο ίδιος είχε να αντιμετωπίσει και το γεγονός ότι υπήρξε παίκτης του «αιώνιου» αντιπάλου, Ολυμπιακού. Επίσης μίλησε για το «θαύμα» της Εθνικής το 2004 με την κατάκτηση του Euro 2004 και την υπέρβαση που έκανε η Λάρισα το 2007 στον τελικό με το «τριφύλλι». 


«Το αστείο είναι πως είχα παίξει στον Ολυμπιακό και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω στον Παναθηναϊκό όλοι απορούσαν και έλεγαν: "τι συμβαίνει"; Είχα πει στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Σκεφτείτε να είσαι παίκτης της Σάντερλαντ και να πας ως αθλητικός διευθυντής στη Νιούκαστλ. Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Ωστόσο μου αρέσουν οι προκλήσεις και να αναλαμβάνω ευθύνες. Έπρεπε να ξεκινήσω από το μείον, δεν ξεκίνησα από το μηδέν, ξεκίνησα από το μείον αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα για μένα», ανέφερε ο παλαίμαχος αμυντικός, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην Ομόνοια. 

Για το έπος της Εθνικής στο Euro της Πορτογαλίας, είπε: «Ήταν υπέροχο το συναίσθημα, επρόκειτο για ένα θαύμα. Ήταν απίστευτο συναίσθημα και πιθανόν να βγήκαν εκατομμύρια ανθρώπων στους δρόμους για να πανηγυρίσουν. Είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάντα και δεν νομίζω ότι θα συμβεί ξανά». 

Μίλησε και για την πρώην του ομάδα, τη Νιούκαστλ που πλέον έχει τον Ράφα Μπενίτεθ και το αν είναι εφικτό να κατακτήσει σύντομα το Κύπελλο Αγγλίας. «Αυτός είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος για την Νιούκαστλ, διότι δεν πρόκειται για Μαραθώνιο, αλλά για σπριντ. Είχα αυτήν την εμπειρία με τη Λάρισα. Κατακτήσαμε το Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό που ήταν φαβορί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση