GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά θέλει ο Πογέτ για να μείνει στην ΑΕΚ

Καθοριστική για το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ στην ΑΕΚ είναι η συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τους ανθρώπους της «Ένωσης» ν...


Καθοριστική για το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ στην ΑΕΚ είναι η συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τους ανθρώπους της «Ένωσης» να επιθυμούν την παραμονή του Ουρουγουανού τεχνικού και τη νέα σεζόν.

Και ο Πογέτ είναι θετικός στο να παραμείνει στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο σύμφωνα με τη «Goal» θα θέσει συγκεκριμένους όρους για να πει το τελικό «ναι».

Το πρώτο που θα ζητήσει είναι να έχει απόλυτο έλεγχο στις μεταγραφές της ομάδας, ενώ παράλληλα θα ξεκαθαρίσει πως θέλει ένα ικανοποιητικό μπάτζετ ώστε να μπορεί να κινηθεί με άνεση στο μεταγραφικό παζάρι.

Επιπλέον, θα ζητήσει καλύτερες αποδοχές μετά τη δουλειά που έχει κάνει στην «Ένωση» και αύξηση στο συμβόλαιο του, που αυτή τη στιγμή είναι 400.000 ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση