GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αεροπειρατής απελευθέρωσε δύο Μητροπολίτες

Δύο Μητροπολίτες του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, οι Ιωαννουπόλεως Δαμασκηνός και Μιτρίας Νικόδημος, που βρίσκονταν μεταξύ επιβατών αφέθηκα...


Δύο Μητροπολίτες του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, οι Ιωαννουπόλεως Δαμασκηνός και Μιτρίας Νικόδημος, που βρίσκονταν μεταξύ επιβατών αφέθηκαν ελεύθεροι από τον αεροπειρατή που έχει υπό τον έλεγχό του το αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών στη Λάρνακα.

Επίσης, επετράπη σε όλες τις γυναίκες και παιδιά αιγυπτιακής καταγωγής να εγκαταλείψουν το αεροπλάνο και κράτησαν μέσα όλους οι άνδρες. Εξάλλου, αξίωσε την απομάκρυνση όλων των αστυνομικών από το αεροπλάνο.

Το αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών τύπου Airbus με 55 επιβάτες και επταμελές τέθηκε υπό τον έλεγχο αεροπειρατή μετά την απογείωσή του για τη πτήση MS-181 από την Αλεξάνδρεια στο Κάιρο και ζήτησε από τον κυβερνήτη του να κατευθυνθεί προς την Κύπρο. Μέχρι στιγμής δεν έχει υποβάλει κανένα αίτημα.

Ισχυρή δύναμη της αντιτρομοκρατικής μονάδας της αστυνομίας βρίσκεται σε επιφυλακή στην περιοχή, ενώ το αεροδρόμιο Λάρνακας έχει κλείσει και τα αφικνούμενα αεροπλάνα κατευθύνονται στην Πάφο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης επικοινώνησε με τον Αιγύπτιο ομόλογό του και τον πληροφόρησε ότι οι Αρχές χειρίζονται την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση